Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o takim zachowaniu czy to może być zdrada

Polecane posty

Gość tapierwszaalbodrugaalbotrzecia
przepraszam,nie jestem w stanie z Tobą na razie rozmawiać, więc jeśli nie chcesz czytac,to czekaj aż będę gotowa,albo zapomnijmy o swoim istnieniu.

Gość harpiaprawdziwa
tapierwszaalbodrugaalbotrzecia wez kopnij go w d**e i sie ogarnij a nie wypisuj tutaj takich farmazonow!

już przeprosiłam i nie wypisuję

Gość gość
A moj ma od dlyzsz czasu wyciszone dzwonki, zablokowana klawiature bi sadzi ze ur****mua sie i wydzwania do ost wybranych nr. No i pilnuje tel jak ika w głowie. Caly czas trzyma go w kieszeni mówiąc ze juz się tak przyzwyczail. Dziwnie. Kiedys tak nie robil. Tez mam glupie podejrzenia :(

to zupełnie jak mój

a jak podpina ładowarkę to wyłacza telefon,bo podobno inaczej się nie naładuje

Gość gość
Dla mnie to oczywiste , ze lezala obok niego jakas inna perelka dlatego mowil szeptem ;)

Gość gość
kobieca intuicja się nie myli, Zdradza Cę na bank. Jak chcesz to go tłumacz, wmawiaj sobie . Ale to ze poczułaś się zagrożona to największy dowód. Czasami kobiety nie chcą poznać prawdy, nawet jak włazi im na oczy.

Gość gość
kobieca intuicja się nie myli, Zdradza Cę na bank. Jak chcesz to go tłumacz, wmawiaj sobie . Ale to ze poczułaś się zagrożona to największy dowód. Czasami kobiety nie chcą poznać prawdy, nawet jak włazi im na oczy.

Gość harpiaprawdziwa
moja kumpela kiedys krecila z zajetym, nie wiedziala ze on kogos ma dopiero sie zorientowala jak on byl u niej i tamta caly czas wydzwaniala a on po prostu nie odbieral. Tak wiec tez mysle ze jesli akurat jakas inna z nim byla to razcej by w ogole nie odebral. Ale roznie bywa, czujna nalezy byc.