Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bol pod lewa lopatka pomocy

Polecane posty

Gość gość

ostatnio mialam silny kaszel mokry taki ze odrywala mi sie flegma. kilka dni temu kaszlac wszedl mi taki klujacy bol pod lewa lopatke i do tej pory nie przeszedl. boli jak kaszle czy glebiej oddycham i spie w niektorych pozycjach, znacie jakis sposob by temu zaradzic?

Gość gość
to chyba na pogotowie tzreba jechac dzis niedziela moze nie ma kolejek i bez rejestracji a nie durne tematy zakładac myslisz ze tu sami lekarze siedzą jak ci zaczniemy radzic nogi wyciagniesz

Gość gość
ale z czym na pogotowie? przeciez to nadwyrezenie miesni tzw nerwobol.

Gość gość
nerwoból, też tak miałem i przeszedł po kilku dniach

Gość gość
Moim zdaniem to też jest zwykły nerwoból.. Ja jestem chora na nerwice i bardzo często odczuwam ból pod lewą łopatka a to przez nerwy niestety jeśli nie to albo trzustka albo żołądek jeszcze mogą być możliwe ale skoro u Ciebie od kaszlu się zaczelo to napewno nerwoból

Gość gość
Dzizas,na co Ty czekasz,dlaczego do lekarza nie idziesz?!Mego kumpla zaczelo bolec w okolicach lopatki,ani kaszlu,ani innych objawow,a tam kuzwa raczydlo.Moze masz zapalenie oskrzeli,albo co,ale z plucami nie ma zartow!

Gość gość
łatwiej ci tutaj siedziec*****iotolic cobybyło gdyby niz pojechac i skonsultowac hmm dobra to tez dołoze swoje juz wiem to napewno serducho w koncu lewa strona ojejjeje spodziewaj sie niedługo zawału takich rad chcesz