Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkanie z chłopakiem plus jego kumple

Polecane posty

Gość gość

gość Jestesmy na drugim roku studiów. Studiujemy w róznych uczelniach,wiec generalnie sie mijamy i widujemy się wieczorami. Na pierwszym roku studiów generalnie czas spędzalismy razem, nie wychodził pic do kolegów, a teraz wsyzstko sie zmienilo co jakis czas spotykają sie i pija,a on potem wraca pijany i głupio sie zachowuje wobec mnie : krzyczy, mowi,ze nie chce ze mna mieszkac,ze mieszkanie z babą na studiach to katastrofa itd smutas.gif Dzisiaj tez piją, mój chlopak jutro ma urodziny,wiec dzisiaj je obchodzą. Smutno mi,bo ja siedze ciągle sama. A jak mam sobie wypic piwko z kolezankami to juz jest hałas,że dziewczyna nie powinna... Najbarziej wkurza mnie to,ze tylko mój chlopak i jeszcze jeden koleś z nim mają dziewczyny, a cała pozostala 6 jest wolna i pewnie będa tam jakies laski;/ Co ja powinnam z tym wszystkim zrobic ? Pozwalac mu tak wychodzic ? - ponoc faceci tego potrzebują... jak jest u was w zwiazkach?

Gość gość
Nie bądź głupia, nie daj się tak traktować. Dlaczego niby nie możesz pójść z nim do jego kolegów? Tym bardziej że podejrzewasz, że będą też tam inne dziewczyny? A to że Ci tak mówi o mieszkaniu razem to porażka

Gość gość
mój wychodzi z kumplami - raz na tydzień, półtora, tyle że są to męskie wyjścia, np. na mecz. Ustaliliśmy, że jeśli wróc***ijany śpi w drugim pokoju, bo nie mam zamiaru wąchać jego wyziewów :)

Gość gość
nie ma słów na takie głupie dziewczyny!!!