Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktos mial problemy zoladkowe na poczatku ciazy

Polecane posty

Gość gość

Od 3 tyg wiem o ciazy. Od tego samego czasu mam problemy zoladkowe. A to biegunki nawracajace, wzdecia, mdlosci, bol zoladka, odbijanie ciagle, bulgotanie w brzuchu. Ktos tak mial?

Gość gość
Bylam u lekarza. Badania mam ok zrobilam morfologie ob crp proby watrobowe mialam usg brzucha i wszystko jest ok. Lekarz twierdzi ze to od ciazy i kazal brac probiotyk diklofor 60 w szaszetkach do picia. I duzo pic.

Gość gość
Ja miałam na początku ciąży grypę żołądkową, ale wszystko było ok z dzieckiem.

Gość Justann
Też tak miałam, problemy cały czas, raz było lepiej a raz gorzej. Ciągle czułam jakbym miała balonik w żołądku, odbijało mi się jak staremu menelowi, i ciągle czułam ssanie w żołądku, mimo, że byłam najedzona. Do tego bóle brzucha, wzdęcia. Większość przeszła z rozpoczęciem 2 trymestru, potem takie sytuacje były sporadyczne.

Gość gość
raczej jest to spowodowane ciążą ja poprzednia ciążę zniosłam super,mdłości z rana i to delikatne,zanim wstałam poleżałam coś zjadłam-pomagały mi sucharki i banany i to było tyle no i zaparcia ale to wiadomo a teraz wymiotowałam do 23tc,wzdęcia,gazy,refluks (kilka tygodni miałam) zapycha mnie byle posiłek,znacznie gorzej niż wcześniej,do tego jeszcze bardziej zatrzymuję wodę i miałam ciągle anemię hehe