Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY TO MOZLIWE ZEBY FACET ZDRADZAL Z BRZYDSZA KOBIETA OD JEGO ZONY

Polecane posty

Gość gość

MASAKRA moja siostra dowiedziala ale a raczej przylapala swego meza na zdradzie i to z jej kolezanka najlepsza ,ktora czesto do nich przychodzila .. ta kolezanka jest brzydsza i grubsza...moja siostra to przy niej bogini..piekna i szczupla..wylgada jak monica bellucci i mowie serio.... jak ten matol mogl ja zdradzic z kims takim? nie do wiary?? siostra sie tak zalamala ze wpadla w depresje...szukam dla niej wlasnie dobrego psychologa

Gość gość
wyglad to nie wszystko, widac twoja siostra oprócz urody wiele nie posiada skoro maz ja zdradził

Gość gość
Mogła siostra mu te swojej ślicznej d**y czasem nadstawić to by na lekach zaoszczędziła.

Gość gość
Mozliwe .Dobrze się zakreciła kolo niego .A poza tym moze tak naprawdę gośc preferuje grube i ozenił sie ze szczupłą ..bo tak wypada . Najlepiej nie mieć koleżanek z tego wychodzi :-(

Gość gość
mojej zony zadna nigdy nie przebije, wszystkie do niej sa brzydkie jak noc a i tak zdradzam, nie o wyglad chodzi

Gość gość
Możliwe. I często się zdarza. Bo np. brzydkie nadrabiają brak urody gimnastyką jak z p****li albo prześcigają się w fałszywym komplementowaniu faceta, byle był z nich zadowolony.

Gość gość
nie o wyglada to o co do cholery??no o co??

Gość gość
nie powiem:-P

Gość gość
Troche naiwne te kobiety krore myslą ze uroda to wszystko i facet bdz całe zycie ich niewolnikiem .Jestem piekna ,zgrabna to nie jestem zagrozona nawet jak bede zolzą ... Babki ,facet lubi byc na pierwszym miejscu .Lubi byc adorowany ,podziwiany .w łozku oczekuje fajerwerków ..i dlatego te brzydsze sa na ogół drugimi zonami ... A ktore kobiety są na ogól po rozwodzie ? Te śliczne które od faceta oczekiwały wierności a same były królewnami w koronie całą dobą ...

Gość dr Talos
trzeba być motzno naiwną by wierzyć że facetów w kobietach pociąga wyłącznie uroda :D owszem, jest możliwe

Gość gość
..wylgada jak monica bellucci i mowie serio.... jakby moja tak wygladala też bym ją zdradzał

Gość gość
A CZEMU BYS JA ZDRADZAL

Gość az az az
Możliwe. Wygląd to jedynie kwestia gustu. Ty uważasz, że ta koleżanka jest paskudna a on może uważać ją za bogini. Po za tym facetom chodzi o chwilę zapomnienia.

Gość gość
Im chodzi o ilosc, aby cos innego przeleciec, taka ich juz natura :(