Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43254345345345

Co sądzicie o mojej znajomej, ona ma 25 lat jej chłopak 19

Polecane posty

Gość 43254345345345

Kiedyś rozmawiałyśmy sobie a ona mi powiedziała że jak widzi młodego ładnego chłopaka, ucznia np. w autobusie to lubi sobie oko zawiesić bo to nie grzech popatrzeć na przystojnego chłopaka. Znam ją 3 lata przez te 3 lata nie miała chłopaka ale wcześniej podobno miała a czy to prawda to nie wiem ale nie był młodszy. Rok temu poznała takiego faceta był obcokrajowcem i studiował w polsce a był ponoć 5 lat młodszy od niej. Chciała z nim chodzić, poznali się na imprezie potem umawiali razem do kina do knajpy do klubu itd. Ona kiedyś go złapała za rękę i zaczęła biegnąć na autobus z nim. I tak miesiąc czy 2 ale on nie proponował jej chodzenia ani nie pocałował jej, ona zawsze pierwsza proponowała spotkanie i wszystko inicjowała, w końcu zapytała go czy on ją traktuje na poważnie bo tak jakby chodzą na randki ale nic z jego strony nie wynika. On jej powiedział, że ma dużo nauki nie ma czasu się spotykać. Minęły 3 miesiące w pracy zatrudnili nowego chłopaka miał 19 lat i był świeżo po maturze, no i wpadli sobie w oko zaczęli się spotykać. Ona mówi że kupował jej rózne rzeczy, nie jakieś drogie ale różne takie np. maskotkę czy coś. On kiedyś jej powiedział, że ma problem z suchą cerą to kupiła mu krem z vichy za 90zł. Czyli chyba zależy im na sobie? No i chodzą razem. Ale co wy myślicie o tym jeśli dziewczyna ma 25lat a chłopak jest tyle młodszy i jeszcze ma naście? Jest szansa na powodzenie związku? Bo może być tak że ona się szybko zestarzeje i on ją rzuci np. Co sądzicie ogólnie o jej preferencjach względem młodszych chłopaków?

Gość 43254345345345
ale będzie wyglądać na dużo starszą od niego

Gość gość
"kolezanka" powiadasz, duzo znasz szczegolow z zycia tej kolezanki hehe pedofilko

Gość gość
Miedzy mną a mężem było 7 lat różnicy. Ja starsza. Zaczęliśmy być parą przed jego 19 tymi urodzinami. I to kwestia indywidualna dwóch osób czy to ma racje bytu czy nie. U mnie się skończyło przez jego śmierć a nie przez rozstanie czy coś.

Gość gość
Ona mówi że kupował jej rózne rzeczy, nie jakieś drogie ale różne takie np. maskotkę czy coś. On kiedyś jej powiedział, że ma problem z suchą cerą to kupiła mu krem z vichy za 90zł. Czyli chyba zależy im na sobie? xxx hahah tak! to napewno jest wielka milosc, bez 2 zdan, wkrotce bedzie slob i dzieci

Gość 43254345345345
co miałabym nie znać szczegółów, kobiety lubią rozmawiać o facetach w swoim towarzystwie