Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalka 9d09d0a

znowu mam ogromne wyrzuty sumienia, że się nie umówiłam z nieznajomym

Polecane posty

Gość magdalka 9d09d0a

zaczęło się od tego, że pewien fajny chłopak zagadał dziś do mnie "grzecznościowo" w tramwaju :-) Był bardzo miły i naprawdę fajny z wyglądu. Porozmawialiśmy sobie jak "starzy" kumple. Chodzi o to, że nie wyciągnęłam od niego żadnego numeru telefonu i mam poczucie jakiejś straty i wyrzuty sumienia. Bardzo rzadko zdarza mi się w ogóle poznać jakiegoś fajnego faceta (jestem nieśmiała), a ten był bardzo fajny. Mam poczucie, że szansa przeszła mi obok nosa. Mam teraz wielkie wyrzuty sumienia, że go gdzieś nie zaprosiłam i wyszłam z tego tramwaju :-( :-( Strasznie mi ciężko, gdy sobie uświadamiam, że to mógł być ten właściwy i dalej mam samotność. Jak sobie radzić z takimi wyrzutami sumienia i poczuciem winy? Nie mogę sobie tego darować, że nic nie zrobiłam. Strasznie mi ciężko :-( Potrzebuję pomocy :-(

Gość gość
też tak mam, ale cóż, żyję dalej, tak miało być

Gość magdalka 9d09d0a
ja też czasem sobie tłumaczę "tak miało być" albo sobie wmawiam, że może i tak już był zajęty, wtedy lepiej mi to znieść, ale cały czas boli, że taka okazja przeszła mi przed nosem. Tak mi źle teraz, potrzebuję jakiegoś pocieszenia :-(

Gość gość
ja się pocieszam tym, że on mógł chcieć, skoro nie chciał, to aż tak bardzo mu nie zależało :P

Gość gość
może Go jeszcze spotkasz

Gość magdalka 9d09d0a
"ja się pocieszam tym, że on mógł chcieć, skoro nie chciał, to aż tak bardzo mu nie zależało" - dzięki wielkie :-) Trochę mnie pocieszył taki sposób patrzenia na te sprawy, podoba mi się taka filozofia :-) Trochę mi lepiej. Nadmienię, że dawałam jemu pewne "znaki", żeby jakoś sam wyszedł z inicjatywą wyciągnięcia ode mnie numeru telefonu, powiedziałam, na którym przystanku wysiadam, (żeby mógł się przygotować na to, że zaraz straci mnie na zawsze z oczu :D ), ale o nic nie poprosił...może sam nie wiedział jak się do tego zabrać..ech, ja to mam szczęście.

Gość gość
Napisz na spotted, może się odezwie :D

Gość gość
no właśnie, tym się pocieszaj, o nas trzeba walczyć, prosić, a nie że to Ty masz prosić :D

Gość magdalka 9d09d0a
"może Go jeszcze spotkasz" - bardzo bym chciała :( Dzięki za otuchę.

Gość gość
A jak nie to spotkasz innego który bedzie jeszcze lepszy Widocznie tak miało być

Gość magdalka 9d09d0a
"no właśnie, tym się pocieszaj, o nas trzeba walczyć, prosić, a nie że to Ty masz prosić smiech.gif" "A jak nie to spotkasz innego który bedzie jeszcze lepszy Widocznie tak miało być" Dziękuję, jesteście niezawodni w pocieszaniu 🌼 Już mi się trochę humor polepszył. Może też racja, gdzieś tam czeka ktoś lepszy...a na razie los próbuje tylko poprawić mi humor takimi miłymi sytuacjami jak ten chłopak w tramwaju, żeby się nie martwić chwilowymi niepowodzeniami, coś jak prezent na pocieszenie przed tym prawdziwym prezentem.