Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia oreeirod

moja znajoma sobowtórka carrie bradshow

Polecane posty

Gość natalia oreeirod

Moja przyjaciółka jest podobna do Carrie Bradshow czyli Sarah Jessica Parker i twierdzi, ze jestem brzydka (ja podobna jestem do natalii oreiro) wiec ja nie wiem czy ona jest ślepa?Dlaczego tak pieprzy skoro nie mogę sie opędzic od mezczyzn? Czemu kobiety są zazdrosne o swoje ładne kolezanki?Ja jej nie wypominam tego jak wygląda, tego, ze jest niska, nawet bardzo niska, ze ma brodawki na buzi. Przecież to jacy sie rodzimy , nie mamy na to żadnego wpływu!! To nie prawda, że ładni ludzie sa bezwględni w ocenie . To zalezy od charakteru. Moja znajoma jest niezbyt urodziwa, a jednak wszystkich wokoło ocenia!! Moja znajoma, uwielbia tez |Seks w Wiekim miescie". To jest film, dla wyjątkowo pustych i ogłupionych przez telewizję panienek, z małych wiosek jako inspiracja do bycia "kimś"( koniecznie w szpilkach Manolo Blahnika, bo bez tego jesteś absolutnie nikim ), w wielkim mieście . Bezwartościowy, pusty film. Nie da się tego oglądać . A dla niej te laski są wzorem! Dla mnie wzorem jest Matka Teresa z Kalkuty, albo choćby Angelina Jolie. Dla nie ANGELINA JOLIE JEST BRZYDKA, DLA NIEJ BRZYDKA JEST MONICA BELLUCI, bo wg niej mają zbyt niewyraziste rysy twarzy. Podobaja jej sie takie gwiazdy jak Adrianna Lima, Megan Fox, Doda, Paula, Jesssica Simpson . Dla niej łądna laska, to dziewczyna z wysokimi cienkimi brwiami, wielkimi na maxa ustami

Gość roberciksrercikr
zazdrosc zwykła babska zazdrosc, dlatego lepiej przyjaznic się z mężczyznami

Gość zyta cieslukoowa
jaka z niej przyjaciolka skoro twierdzi ze jestes brzydka? zreszta obie jestesciesiebie warte pustaki :-p

Gość natalia oreirode
nie wiem co to za znajoma, to tylko znajoma i sama mówi,ze zadna kolezanka jej nie lubi

Gość gość
no sorry ale carrie bradshaw to brzydal jakich mało,jak mam byc szczery, wiec co ona wie o pieknie , ta twoja znajoma:?

Gość gość
:)

Gość gość
małe jest wredne! małe jest wredne to pewne!