Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

ŚWIEŻO UPIECZENI MAŁŻONKOWIE JAK MIESZKA WAM SIĘ Z TEŚCIAMI, PODZIELMY SIĘ WRAŻE

Polecane posty

Gość gość

Kochani lada chwila wychodzę za mąż, mój narzeczony jest bardzo zrzyty ze swoją mamą i niestety przez jakieś 2 lata będziemy zmuszeni mieszkać u jego rodziców, żeby w tym czasie odłożyć pieniążki na wykończenie domu, nie uśmiecha mi się to, ponieważ u niego w domu mieszka oprócz rodziców mieszka jeszcze jego siostra i druga siostra z małym dzieckiem (ma męża ale ma tak wredną teściową że od poniedziałku do piątku mieszka u rodziców mojego narzeczonego z tym dzieckiem bo jej mąż pracuje od świtu do nocy w dodatku daleko od domu, więc nie opłaci mu się wracać do domu, i wraca tylko na weekend do jego domu rodzinnego i do wrednej matki). Jego siostra z teściową pod jednym dachem by nie wytrzymała od poniedziałku do piątku kiedy nie ma jej męża, więc pomieszkuje w domu mojego przyszłego męża. W każdym razie jest tam zawsze pełno ludzi i trzeba chodzić na paluszkach a bo dziecko śpi a bo dziecko to a bo dziecko tamto.....nie uśmiecha mi się mieszkanie w domu mojego narzeczonego, ale muszę zagryźć zęby i wytrzymać te 2 lata. Boję się, że się nie zaklimatyzuje w domu narzeczonego i że nie będę miała nic do gadania:-( A jak było u Was zaraz po ślubie, czy nie czuliście się obco w domu teściów, jak to Was wyglądało?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować