Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy okres po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Jestem 4 tygodnie po porodzie, do tej pory krwawilam mniej lub bardziej intensywnie ale wydawalo mi sie ze juz si to skonczylo i przez ostatnie dni mialam tylko lekkie brunatne plamienie, wczoraj zaczelo sie zNowu krwawienie i to takie dosc konkretne, brzuch boli jak przy okresie, do tej pory nie bolal. Czy to moze byc juz pierwszy okres i jak go wlasciwie rozpoznac skoro po porodzie oczyszczalam sie dosc dlugo. Dodam ze nie karmie piersia.

Gość gość
ja tez tak miałam.. później troche ustało i 6 tygodni po porodzie znów to samo... ale karmmie piersią i od tego czasu tj 3 miesiące okresu brak... wydaje mi się że to normalne. Jeśli jednak źle się czujesz, to możesz to skonsultować z lekarzem, chociaż wydaje mi się że to zupełnie naturalne.

Gość letniajagoda
A nie dzwigałaś nic? Może jesteś zmęczona albo nadwyręzylam się i poleciało ci to może byc połog jeszcze, ale znam dziewczyna co 4 tyg po dostała okres już. Ja miałam połog 2tyg od tamtej pory cisza 11 mc nic ehhee

Gość gość
rany mam identycznie już kuź/wa nie wierzę że to się kiedyś skończy no masakra

Gość gość
Jeżeli nie karmisz piersią to okres wraca bardzo szybko nawet do 4 tygodni i najprawdopodobniej dostałaś juz okres.ja rodziłam w styczniu i jak dostałam pierwszy okres tosie wystraszylam i wręcz pojechałam na pogotowie bo myślałam,że dostałam jakiegoś krwotoku,cieklo po nogach, ogólnie masakra,ale jak się okazało to zwykły okres,teraz juzmialam drugi i wszystko w porządku,normalny,wiec bez strachu,jest ok

Gość gość
Ja karmilam piersia i tylko polog mi sie skonczyl i od razu na drugi dzien dostalam okres. Wiem,ze to byl okres bo 2 tyg wczesniej czulam owulacjie. I kp mnie przed nim nie uchronilo.