Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIERWSZY APARAT CYFROWY, JAKI KUPIĆ?

Polecane posty

Gość gość

Jaki mam kupić pierwszy w życiu aparat cyfrowy nie chce lustrzanki tylko kompakt lub hybrydę ,gdyż lustrzanka jest zbyt droga.Potrzebuję aparatu cyfrowego max 500 zł. Zdjęć potrzebuje na bloga modowego do Stylizacji. :-) Bardzo chciałabym aby te zdjęcia były Wysokiej jakości,rozmyte tło przy fotografii całej sylwetki,super kolory,efektowny bokeh w postaci kółeczek przy portrecie. Wiem że może za duże mam wymagania,ale zależy mi aby zdjęcia były jak najlepszej jakości. Jakie polecacie? :-) Pozdrawiam M :*

Gość gość
takich zdjęć jak ty chcesz to kompaktem nie zrobisz :P kup używaną lustrzankę

Gość gość
jak powyzej tylko lustrzanka

Gość czaxo
No to jak polujecie na dobrą lustrzankę polecam odwiedzić https://e-oko.pl/ jeden z lepszych sklepów z aparatami w Polsce sporo fajnych promocji nawet do 30% wiec mysle, ze kazdy znajdzie cos dla siebie ;)

Gość zusioll
Faktycznie w tym sklepie o którym piszesz e-oko.pl jest sporo fajnych aparatów zbliżają się 18 urodziny mojej córki, a wiem, że jest zamiłowana fotografią jest tu osoba, która wie czym kierować się przy wyborze i pomoże mi wybrać dobry aparat?

Gość MartAa1
Widzę, że już ktoś o tym sklepie pisał, ale mimo to warto napisać raz jeszcze. Pytaj na www.e-oko.pl, obecnie chyba najlepszy sklep na rynku. Sama jestem ich klientką :P

Gość gość
kazdy kompakt to tak troszke lepszy smartfon, robi fotki poprawnie ale to fotki ktore nie wiele sie roznia od aparatow w telefonach, no moze poza optyka. Dobry aparat kosztuje i nie nazywa sie kompaktem, temat hybryd zbyt trudny dla laika, pozwalaja na wiele wiecej niz kompakty ale to zalezy od parametrow aparatu i optyki, trzeba sie na tym znac.