Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ubrac 5 latka i 9 miesiecznego chlopca na komunie bratanicy?

Polecane posty

Gość gość

bo kompletnie nie mam pomysłu -chciałabym żeby było elegancko ,ale nie jakies tam garniturki tylko tak żeby można to było jeszcze wykorzystać .Proszę o pomysły

Gość gość
pooglądaj oferty sklepow w nie których masz nawet całe zestawy co do siebie pasuje

Gość gość
9 miesiecznego w biale polo sweterek i spodnie moga byc gladkie ciemne dzinsy albo proste materialowe. Potem mozesz wszystko wykorzystac. Ze starszym podobnie.

Gość gość
Ja bym dała zwykłe spodnie, nie elastyczne, bez kieszeni przy kolanach i ściągaczy, bez nadruków, coś takiego: http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/chłopcy/Dzieci, rozm. 92-128/Kolekcja/Spodnie/118502/3 i koszulę, jak chcesz bardziej elegancko możesz dodać krawat albo muszkę. Nie muszą być stonowane kolory, równie dobrze możesz dać czerwone spodnie, czerwoną muszkę i białą koszulę na przykład. Niemowlakowi wszystko ujdzie, wiadomo, ale jak chcesz elegancko to choćby na allegro są takie rampersy z nadrukiem, wyglądają jak frak albo garniturek. Albo też proste spodnie, tylko elastyczne i polo, albo bodziak z kołnierzykiem po prostu.

Gość gość
mam podobny problem i o ile moim 3 latkiem się nie przejmuje,bo wiem ze to wykorzysta to 4 miesięcznym skarbem już tak -szkoda ze wyrósł z ciuszków z chrztu ,ale coz......ja dla starszego kupiłam fajne spodnie czarne bawełniane do tego koszula ,krawat to mamy a maly nie wiem....sa teraz fajne koszule body ,ale czy on to wykorzysta?