Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE MOGĘ ZDJĄĆ SOCZEWKI

Polecane posty

Gość gość

Witam, soczewki mam od wczoraj, mam ogromny problem. Od 4 godzin męczę się ze ściągnięciem. Jedną udało się sciągnać po 2 godiznach, drugiej się nie da! Proszę o szybką pomoc! CZy mogę zasnąć z tą soczewkA?

Gość gość
Ona mi chyba zaschła

Gość gość
Sosssss no proszę....proszę. Soczewki nosisz......to pewno stringi też...a i perukę czasem. Przyznaj się nygusie.:classic_cool:

Gość gość
........:D:D

uczucie suchosci jest gdy soczewka jest zbyt długo noszona i nie nawilzana...musisz ja wymoczyc w tym płynie... no ale jak jest sucha to lepiej sie sciaga

Gość gość
Jeśli masz krople do oczu, czy zwykla sol fizjologiczna, to zakropl oko porządnie, a potem porusz soczewkę palcem do kącika oka, jak ktoś wyżej radzi.

Gość gość
Mnie sie sucha gorzej ściąga, bo to po prostu boli. ale czegoś tu nie rozumiem- kupilas pierwsza parę soczewek, czy jak? A okulista nie nauczyl cię zakładania i zdejmowania?

to juz zalezy od indwidualnej sprawy....no ale własnie okulista powinien nauczyc cie tej czynnosci ...

Gość gość
Złap soczewkę normalnie dwoma palcami.. ja zawszę tak robię. Jednak mojemu mężowi wyciągam ja,bo on jak sam to robi to też nie może wyciągnąć,bo go to boli i boi się,że sobie coś zrobi. Okulista powinien ci pokazać jak się zakłada i zdejmuje soczewki,bo do póki się nie nauczysz nie przepiszę ci ich.. jak masz problem to przejdź na okulary.

Gość labeth
może idź do okulisty z tym? Ja tez mam soczewki ale nie miałam problemu ze zjęciem jeszcze ani razu - trafiłam tu http://www.drmichnowski.pl/ i pokazali mi jak to się robi