Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety uprawiające tzw stosunek przerywany to kretynki. Tępić takie

Polecane posty

Gość gość

To z takich ciaz rodzi sie patologia, ktora zalewa nasz kraj. Nie moge pojąc jak w XXI wieku, gdzie jest 200 kanalow tv, setki czasopism o wszystkim, internet ludzie nadal nie wiedzą co to antykoncepcja ? Idzie taka lala na ''dyske'' daje sie pukac byle komu, bo poczula chcice na widok jakiegos ''ciacha'' a on jej powiedzial, ze wyjmie ''przed'' no i co robi tępa Julka czy inna Maryla ? Daje mu a potem ryk, wszedzie samotne matki, to jakas plaga, gdzie nie spojrze tam slysze o samotnych matkach, sprawca ciazy oczywiscie NN albo jakas patologia po ZK

Gość gość
kobieca cip*a to nie zbiornik retencyjny:-P

Gość gość
Kobieca ciiiipka to zbiornik na spermę.

Gość BrzydkaOna
ej , jak się panna puszcza i niezabespiecza to jej sprawa... jednak polacy kilki lat w stecz ostro , oponowali przed ,, lekcjami sekuologo w szkolach

Gość gość
zapewne zakochales siew jakiejs kobiecie co ma dziecko,o ona jest dla ciebei problemem,ich zycie nie twoje

Gość Gosc pytajacy
mięsista morelka >>Ja ze swoim partnerem zawsze uprawiamy przerywany i jakos wszystko jest od lat w porządku<< Mozna i tak, tylko wlasciwie po co ? To juz chyba lepsza prezerwatywa.

Gość Gosc pytajacy
mięsista morelka >>Ani on ani ja nie lubimy prezerwatyw!<< No coz, jeden lubi ogorki, a drugi ogrodnika corki. Mowiac inaczej, o gustach sie nie dyskutuje. Ale nie reklamuj tej metody tym naiwnym gimbusom co pisza w tym temacia.

Gość gość
Jestem facetem. Mam uczulenie na latex albo na jakiś składnik nawilżacza. . Lubie jak kobieta ma spiralę..czy to zdrowe? Raczej nie bo zatrzymała jej się miesiączka i ma jakieś zgrubienie. W każdym przypadku należy myśleć.

Gość gość
seks w gumie to można robić z kimsiś niepoznanym nieznajomym na jakimsiś wypadzie imprezie i tak dalej ale z mezem czy zonom to w gumie nie pasuje bo to jak bulke pszez bibulke

Gość gość
do autora topiku: chłopie stosunek przerywany, czyli wytrysk spermy poza pochwą może wykonać tylko mężczyzna, a kobieta może się tylko na to zgodzić, lub zajść w ciążę jeśli w jest w fazie owulacji, kumasz cieciu? Faktycznie, te, które godzą się na wytrysk poza pochwę, to kretynki, bo to żadna antykoncepcja, gdyż z reguły przydarza się mężczyźnie mimowolny wypływ nasienia, czego nawet nie czuje i zamiast przyjemności jest po 9. miesiącach bachor & dziecko. To już bezpieczniejszy jest wytrysk do buzi, lub w dłoń kobiety. Niektórzy debile próbowaliby pchać penisa i spuszczać się w d***e, tego nie polecam ze względu na bakterie kałowe i wirusa brodawczaka.

Gość gość
cytat: mięsista morelka >>Ja ze swoim partnerem zawsze uprawiamy przerywany i jakoś wszystko jest od lat w porządku<< Można i tak, tylko właściwie po co ? To już chyba lepsza prezerwatywa. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ do morelki: za przeproszeniem, debilko, stosunek przerywany w obydwu przypadkach tzn. i u mężczyzny i u kobiety jest przyczyną postresowych nerwic seksualnych i późniejszą impotencją. Rób tak dalej a staniesz się kupą bezczuciowego mięsa nadającego się tylko na galaretę a nie do łóżka.🖐️

Gość gość
a kobietę? język lub palec środkowy, lub dildo. W przypadku paca lub dilda zastosować lubrykant KY

Gość gość
Mój były twierdził, że to skuteczna metoda, bo jego kumple tak zawsze robią, a jego najlepszy kumpel robi tak z dziewczyną od dwóch lat i nie było ciąży. Ja tam w wiarę na słowo się nie bawię, tym bardziej że oprócz ciąży są jeszcze choroby, którymi tacy maczacze mogą się dzielić.

Gość gość
można też ubrać ogórek w gumkę, posmarować KY i zastąpi dildo

Gość gość
cyt. gość Mój były twierdził, że to skuteczna metoda, bo jego kumple tak zawsze robią, a jego najlepszy kumpel robi tak z dziewczyną od dwóch lat i nie było ciąży. Ja tam w wiarę na słowo się nie bawię, tym bardziej że oprócz ciąży są jeszcze choroby, którymi tacy maczacze mogą się dzielić. Koment: powiedz temu kumplowi, że jest ciemnogrodem i niech wpisze w googlarkę: skuteczność metody kalendarzyk lub stosunek przerywany a mu się oczy otworzą.

Gość gość
umyj tylek i badz zdrowy debilu bakterie kalowe i brodawczak i co jeszcze?? ospa, rzezaczka i impotencja?? po wsze czasy? p********z p********z dokladnie tak jak ta cala reszta dzieci najpierw cos poznaj, potem pieprz, pojecia nie masz o czym mowisz

Gość gość
z googli: Napięcie powodowane przerywaniem stosunku, może doprowadzić niektóre osoby do neurotycznego niepokoju, oziębłości seksualnej, impotencji czy zaniku orgazmu u kobiet. Lekarze udowodnili związek między stosunkiem przerywanym, a drażliwością, znerwicowaniem a także negatywnym nastawieniem małżonków do siebie. Skuteczność metody antykoncepcyjnej wg wskaźnika Perla wynosi 12- 36. Oznacza to, że od 12 do 36 par na 100 stosujących tę metodę w ciągu roku, zostanie rodzicami.

Gość gość
cyt.: gość umyj tylek i badz zdrowy debilu bakterie kalowe i brodawczak i co jeszcze?? ospa, rzezaczka i impotencja?? po wsze czasy? p********z p********z dokladnie tak jak ta cala reszta dzieci GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG do niedebila pn "gość": robiąc aż 5 błędów w swoim tekście posumowałeś swoje ciemnogrodztwo, zatem , skoro bakterie kałowe i smród g***a jest dla ciebie cacy, gdyż zapewne uprawiasz analseks, to niech Ci Twoja analkowiczka zrobi klocka na talerz i smacznego PT niedebilu. Już nie ripostuj, bo szkoda czasu.

Gość gosc zjebany przez twardziela
buuuuuu ha ha ha ha taaaak tylek umyj, lewatywa nie boli chlopczyku poza tym o czym ty do mnie??? poloz sie na tej swojej, pohustaj te swoje 20 sekund i badz szczesliwy :) fachowiec:) od szalenczego seksu..(rotfl) mhmmm juz zdychamy na wszystkie mozliwe choroby, prosze ksiedza myslenie nie boli , debilu, naprawde nie boli(nikogo poza toba)