Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czujecie sie czasami gorsze od innych ludzi

Polecane posty

Gość gość

? czemu?

Gość gość
się nie czuję. czuję za to nienawiść, kiedy próbują sprawić, bym się gorzej czuła i wtedy myślę o zemście.

Gość gość
w jakich sytuacjach ?

Gość BrzydkaOna
a ja jestem, brzydsza (pewnie) ale napewno nie głupsza:]I nie czuję się gorsza:]

np. w sytuacji opowiadania, co kto widział, gdzie był (np. na wakacjach), czym sie interesuje wynika to z moich niskich zarobków, nie stać mnie na większość miejsc, w które chciałabym wyjechać, nie stać mnie na niektóre ciekawe hobby przez to czasem czuję się gorsza czyli w sumie przez niższe dochody

Gość gość
,

Gość gość
do przedmowcy nie czuje sie gorsza.Zycie nauczylo mnie ze nie wolno nikomu zazdroscic bo nie wiadomo co czeka ta osobe

Gość gość
tak czuje się gorsza bo jestem starą panną,nie mam z kim spedzac weekendow,urlopow. tak naprawde nie mam o czym rozmawiac ze znajomymi

Gość gość
alez to normalne klucz do wszystkiego nazywa sie wytrych wiec nie bedziesz lepszy/lepsza w kazdej dziedzinie od kazdego innego czlowieka ktory na danej dziedzinie zjadl przyslowiowe zeby

Gość gość
tak, czuje sie;/ zazdroszcze tym ludziom ktorym przychodzi latwo ciaza, dobre zdrowie, spokojny dom rodzinny i tak dalej dla nich to niejako norma, a dla mie cos nieosiagalnego mam duzo problemow i zawsze pod gorke

Gość gość
aha kazdy ma problemy ale niektorzy je rozwiazuja a inni mnoza

Gość gość
ja nie zazdroszcze, ale czasem czuje sie gorsza, jak wlasnie nie stac mnie na drogie wycieczki, na auto, nawet na wyjscie w sylwestra, ciagle w domu.

Gość gość
to ja z 16.03.14 ja problemy rozwiazuje, ale nie wszystkie sie da, np. problemy zdrowotne poza tym niektorzy maja problemy - blahostki w sumie zazdroszcze tez takim ludziom, ktorzy rozczulaja sie nad swoimi problemami - blahostkami, bo nie mam duzych problemow;/