Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaily7

Chce zostac slawna by czuc sie wkoncu doceniona

Polecane posty

Gość Kaily7

Hej! Od wielu lat marze o sławie nie dla pieniędzy ale dlatego że kocham śpiewac. Gdy to robię czuje się spełniona. Chce być doceniana i podziwiana przez ludzi. Problem w tym że nie wiem od czego zacząć. Mojej mamię sie nie podoba że chce być piosenkarka tata natomiast mnie wspiera. Chociaż od pewnego momentu chyba zaczyna we mnie wątpić. Boję się że gdy zacznę iść w stronę muzyki i gdy to nie wypali nie będą miała co robić. Chodzi tu o pracę i plan b,.który już nawet planuje. Ale gdy nic nie zrobię to będą smutna że pozycilam to co kochalam. Ludzie mówią że mam talent, ladnie śpiewam, ale czy to wystarczy? Chce iść w,tym kierunku. Przecież marzenia są najwazniejsze. Wszystko jest mozlliwe ale trzeba w,to wierzyć. Mam dopiero 15 lat ale chce już coś z tym robić. Msm dużo zainteresowań ale jak sie wybić?

Zapisz się do szkoły muzycznej, to kosztuje (porozmawiaj z rodzicami) i wymaga od ciebie pracy, ale to byłyby krok naprzód.

Gość Kaily7
Tak chcialam iść do szkoły muzycznej ale prywatnej. Dużo kosztuje i wymaga pracy ale jestem na to gotowa. Tylko że chyba się niezgodza bo chodzę już na tsafe. Zobacze, pogadam z rodzicami.

Gość Kaily7
Tańce*