Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto z was uprawia seks w skarpetkach i dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

Ja. Ponieważ mam wstrętne żółte chropowate pięty i paskudne paznokcie. Stopy to najmniej seksowna część mojego ciała.

Gość gość
no właśnie, jesteś obleśny. zamiast obciąć pazury, umyć się porządnie, nakremować stopy odpowiednim kremem, to wolisz w skarpetach śmierdzących:P brzydziłabym się takiego faceta, i na starcie kopnęła go w d**ę! ohyda!

Gość gość
a jeśli jestem kobietą?

Gość gość
Kup masc dernilan byc moze pomoże na twoje pięty, a o paznokcie warto zadbać tak jak o te u rąk. No chyba, ze masz grzybice.

Gość gość
to też jesteś obleśna, brrrrrrrrrrrrrrrr

Gość gość
A dlaczego baby śpią w skarpetkach, to niby jest seksowne i faceci powinni akceptować, nie wali to na kilometr hipokryzją babską? :D

Gość gość
latem na plazy tez chodzisz w skarpetach? pod prysznic z partenerem/partnerka tez wchodzisz w skarpetach?

Gość gość
"baby" może i śpią. ja wolę gołe stopy bo są seksowne.

Gość gość
nie spędzam lata na plaży, z daleka się trzymam od plaż, basenów i miejsc gdzie mogą mi kazać zdejmować skarpetki. Pod prysznic chodzę sam. To co? Mam wywalać na wierzch ohydę, którą można łatwo schować przed oczami ciekawskich?

Gość gość
To samo dotyczy różnych ciuchów, np. gaci tych wiszących na d***e jakbyście w nie nasrały, nie jest to seksowne, żadnemu facetowi na ziemi to się nie podoba, waszym chłopakom, narzeczonym, mężom też, a pomimo tego w nich chodzicie, nie tylko w domu ale i poza nim, gdzie logika i sens tego? :D

Gość gość
...to jak plucie partnerowi w twarz, afiszowanie się z brakiem szacunku do niego, lekceważeniem jego odczuć :D

Gość gość
Ale to nie dotyczy chyba obu płci. Sam idąc z panną do łóżka zawsze zdejmuję skarpety przed spodniami, bo wiem że 99% dziewczyn nie znosi jak koleś jest nagi i w skarpetach. Ale myślę że naga dziewczyna w skarpetkach wygląda bardzo fajnie i jak najbardziej mi się podoba. Podobno laski często lubią mieć założone skarpetki w łóżku bo im marzną stopy a to obniża ich podniecenie. Czytałem gdzieś o tym, dziewczyny wy też tak macie ? W każdym razie idąc w dziewuszką do łóżka to zazwyczaj samemu na boska a ona w skarpetkach.

Gość gość
ja niestety mam ohydny paznokieć od urodzenia, taki zielony gruby i obrzydliwy, żadne próby leczenia nic nie dały, zerwanie również. Nie jest to zaraźliwe, żadna grzybica, ani nic Od zawsze był moim kompleksem; z tego powodu nie chodzę z odkrytymi stopami nawet latem, w łóżku z kimś też niechętnie zdejmuję skarpetki (no chyba że jest to stały partner)

Gość gość
Jestem kobietą i staram się mieć zawsze zadbane stopy. Jedyny mój grzech to nie zawsze pomalowane paznokcie zimą. Latem jak chodzę bez skarpetek to i seks uprawiam bez, ale zimą jakieś skarpetki stopki białe czasem zostawiam na nogach i sama nie wiem czemu, po prostu się do siebie z facetem dobieramy a zapominamy o skarpetkach obydwoje. Druga sprawa że mam zimne stopy i nie chciałabym go dotknąć przypadkiem taką lodowatą nóżką

Gość gość
Białe czy też kolorowe skarpetki u kobiet są słodkie i to nie powinno wpływać na jakość seksu, wręcz przeciwnie... Koleżanka zawsze zachwyca się moimi zadbanymi piętami. Mój sposób na jedwabne pięty to zwykła tareczka używana na sucho przed kąpielą, a nie na mokro, a po kąpieli dowolny krem. Pięty gładkie jak pupcia niemowlaczka :) natomiast z płytek paznokci należy regularnie usuwać takie suche skórki i też nakremować paznokcie, wtedy się ładnie prezentują, no i jakiś ciekawy wyrazisty kolor lakieru nie taki cielisty, bo nie ma kontrastu ..... Takie drobiazgi, a stopy jak marzenie ;)

Gość gość
jeśli można nakladać do seksu kondoma to czemu nie skarpetki ?

Gość gość
w górach, na łonie przyrody - gdy jest seks - a lubimy tak się kochać często zawsze w butach i skarpetach. on np. siada na jakimś przewróconym drzewie i wyjmuje a ja zsuwam spodnie i siadam na nim - skarpety i buty zawsze są - bo czasami trzeba szybko kończyć i uciekać ... ;) i nie ma czasu na zakładanie butów. Na plaży zawsze bez niczego i wtedy jak robimy to w ustronnym miejscu nie mamy na sobie nic. W sypialni nigdy w skarpetach ale czasami w szpilkach i ładnej bieliźnie i bywa, że szpilki i pończochy mam założone aż do finału.

Gość gość
no właśnie dla kobiet, które uważają, że mają brzydsze stopy - kolorowe skarpety przy seksie w stroju typu na sportowo czy "uczennica" - może być. W wersji eleganckiej lepiej nie skarpety a właśnie czarne pończochy i ich nie ściągać. Poza tym stopy zawsze w łóżku można przykryć kołdrą ... ja mam bardzo ładne stopy - do tego stopnia, że czasami mojemu misowi robię footjob ale czasami mam skarpetki albo pończochy. Natomiast słabo jest gdy facet ma skarpetki - tu chyba nie uda się czegokolwiek obronić. Jednak pedicure nic nie zastąpi

Gość gość
ja tam wole w lozku a nie w skarpetach :-)

Gość gość
Ja cały rok chodzę w skarpetach i zakrytych butach ale zawsze zdejmuję skarpety do seksu, moja dziewczyna w chłodniejsze pory roku nosi skarpetki i zakryte buty i wtedy również uprawia seks w tych skarpetkach, a latem nosi klapki na gołe stopy i wtedy podczas seksu jest zazwyczaj bez, ale czasami nawet wtedy do seksu zakłada skarpetki albo pończochy lub buty na obcasie.

Gość gość
Seks w skarpetach to szczyt wiochy!