Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w mieszkaniu

tutaj opisujemy jakich mamy współlokatorów

Polecane posty

Gość sama w mieszkaniu

Ja mam dwie dziewczyny. Dwie psiapsiółki. W skrócie: typowe noł-lajfy :D Jedna wysoka i chuda :D a druga gruba i mała :D jak flip i flap dosłownie :D Są mało atrakcyjne i ciągle obgadują inne dziewczyny :D Wiem, że też je w tym momencie obgaduję, ale to odwet za to, że one obrabiają mi d**ę :D Są takie męskie...zero subtelności, finezji...polotu też im brakuje :D Ciągle tylko tv, facebook, tv...zero imprez, czy wypadów ze znajomymi :D Żadna z nich nie ma faceta :D Ta żyrafa musiałaby znaleźć takiego, który ma co najmniej 2 metry wzrostu tak jak ona :D Poza tym ma szerokie bary jak ochroniarz :D Gruba też forever alone :D Aż wstyd mi kogoś zapraszać na stancję :D Koń by się uśmiał na ich widok :D

Gość gość
a teraz opisz siebie

Gość gość
a ty przegrywasz zycie na kafe :D

Gość gość
no czekamy :-)

Gość sama w mieszkaniu
Ja? Proszę bardzo :D -studiuję porządny kierunek, a nie jakieś gooowniane na humanie tak jak one :D -mam znajomych, czasami (niestety większość czasu pochłania mi nauka) wychodzę na imprezy, jakieś zakupy z koleżankami, na spacery, na jogging, siłownię. -jem zdrowo, a nie tak jak one pochłaniają jakiś tani s**t. -mam powodzenie. -jestem atrakcyjna, ale wkładam w to dużo pracy.

Gość gość
jestem ciekaw tego ''porzadnego kierunku '' :D

Gość gość
zapomniałaś dodac, że jesteś zadufana w sobie, infantylna i pusta, mimo "porządnego kierunku".który niby studiujesz

Gość gość
znowu zapomnialas o lekach :O:D

Gość gość
Jesteś dziewicą ?

Gość sama w mieszkaniu
Trust me, I'm an Engineer 🖐️

Gość gość
i tak wyladujesz na bezrobociu :D

Gość sama w mieszkaniu
A i przypominam, że to jest temat GDZIE OPISUJEMY SWOICH WSPÓŁLOKATORÓW, a nie najeżdżamy na autorkę-czyli na mnie. :D Osoby, które nie umieją czytać proszę mnie przeprosić i wyjść stąd w trybie natychmiastowym :) No raz raz biegusiem grubasy :D 🖐️

Gość gość
boshe kolejna kretynka na kafe :O dziecko pakuj ksiazki - jutro szkola. gimbaza sie nudzi :O:D

Gość sama w mieszkaniu
'boshe' ---> i nie mam pytań :D 🖐️

Gość sama w mieszkaniu
Twórczo podszywie, niczym nie odróżniasz się od moich współlokatorek :D

Gość sama w mieszkaniu
Kiedyś mnie śmieszyły, ale robią się coraz bardziej prymitywne. Powtarzacie się... pechowiec.gif Wciąż te same motywy: narządy płciowe, fekalia, masturbacja i zwierzęta. Nie wymyślicie już nic oryginalnego. Perełki się zdarzają, ale są już na wymarciu.

Gość sama w mieszkaniu
Zawiodłam sie na was...pechowiec.gif moje zawiedzenie przekracza normalne granice, jako ze nikt na kafeterii nie wyraził chęci przesłania mi cukierków marki krówki bym mogła je sobie nimi wypchac ładnie o***t. Wtedy gdy pierdze cukierki latają jak kule pistoletowe i dzięki temu mogłabym dokonac napadu na bank PKO SA.cool.gif

Gość sama w mieszkaniu
Zawiodłam sie na was...pechowiec.gif moje zawiedzenie przekracza normalne granice, jako ze nikt na kafeterii nie wyraził chęci przesłania mi cukierków marki krówki bym mogła je sobie nimi wypchac ładnie o***t. Wtedy gdy pierdze cukierki latają jak kule pistoletowe i dzięki temu mogłabym dokonac napadu na bank PKO SA.cool.gifZanurzona w krainie morfeusza śnię o świecie lepszym,niebywale doskonałym,gdzie ludzie ****ają swoje psy a te są im za to wdzięczne .Widzę brązowe chmury,z których pada deszcz stolca,ludzie już nie cierpią głodu wszyscy są zadowoleni,tak wyglądałby świat gdyby jego stworzenie trwało osiem dni.Niestety brutalnie sie przebudziłam i powróciłam do świata gdzie domem dla mnie jest pudełko po telewizorze pod mostem Świętokrzyskim.cool.gifFaktycznie zdarzają się perełki, co prawda zwykle tylko delikatnie się uśmiecham, gdy jest udany podszyw, ale raz się zataczałam ze śmiechu, gdy ktoś napisał \"stoję na rynku i udaję pompę cool.gif \" Najlepszy sposób na podszywaczy to mieć po prostu stały, czarny nick ... Choć też nie zawsze, bo raz ktoś się pode mnie podszył podpisując się \"mełafora .\" jezyk.gif

Gość sama w mieszkaniu
Uspokój się z tym spamem :O Wyjdź 🖐️

Gość sama w mieszkaniu
CHRYSTE PANIE, jesteście matkami, jak wy chcecie wychować dzieci jeśli nie potraficie sformułować prostego zdania po polsku? "czego nie ubrałybyście dziecku"? Co to w ogóle znaczy? Naprawdę powinnyście na to zwracać uwagę, skoro tak piszecie na forum to takim językiem posługujecie się w domu i taki przykład dajecie dzieciom - a to dużo ważniejsze niż wszystkie ich ciuchy! W CO NIE UBRAŁABYŚ SWOJEGO DZIECKA drogie panie.

Gość sama w mieszkaniu
staramalenka w glowe sie puknij. dziewczynka jest bardzo ladnie ubrana. jedynie okulary bym wyrzucila. Rzygam bluzkami z pony czy swinka pepa. aaa i wszechobecny roz u dziewczynek. jako dodatek do szarosci, brazu, czerni czy granatu okej. bywa jednak, ze dziewczynki od skarpetek po gumki do wlosow ociekaja rozem. bleee:/

Gość sama w mieszkaniu
Szef rządu poinformował, że rozmowa z przedstawicielami zarządów firm Gaz-System, Polskie LNG, PGNiG dotyczyła m.in. ewentualności kryzysu gazowego w związku z konfliktem na Ukrainie. - Nie mamy żadnych sygnałów, które by mówiły o tym, że Gazprom ze względu na ten konflikt polityczny na Ukrainie miałby wstrzymać czy ograniczyć dostawy gazu do Polski. I potwierdzenie ze strony rosyjskiego dostawcy mamy, choć oczywiście sytuacja jest dynamiczna. Ale dziś nie mamy na pewno żadnych przesłanek, sygnałów, by groziła nam blokada, jeśli chodzi o dostawy gazu ze strony Rosji - zapewnił szef rządu.

Gość sama w mieszkaniu
O ja j***e :D widzę, że temat przejął podszyw, no cóż, więc żegnam sie z wami i życzę wam byście nie trafili na takie współlokatorki jak te moje :) 🖐️

Gość sama w mieszkaniu
Jeśli nie będzie jakichś wielkich perturbacji czy zagrożeń dla dostaw gazu z Rosji głównym gazociągiem z kierunku białoruskiego, to także przedsiębiorstwa, które wykorzystują gaz do produkcji, też mogą się czuć bezpieczne - podkreślił. - Mam satysfakcję i cieszę się, że w tak krytycznej politycznie sytuacji na wschodzie Europy w sprawie gazu mogę powiedzieć odpowiedzialnie, że Polska jest bezpieczna - powiedział Tusk. Premier nawiązał również w sobotę do kwestii interkonektorów; przypomniał, że otworzył interkonektor - między Polską a Czechami - w Cieszynie. Poinformował również, że wspólnie ze Słowakami trwają prace nad interkonektorem, który połączy systemy gazowe Polski i Słowacji. - Z tym że ta inwestycja jest dopiero w fazie początkowej, ale w 2018 r. powinniśmy skończyć prace nad tym połączeniem ze Słowakami - dodał. - Dla nas kluczowe znaczenie mają oczywiście interkonektory po stronie niemieckiej. Dzięki decyzji o tzw. rewersie - czyli że ten gaz może płynąć nie tylko, jak do tej pory, ze wschodu na zachód, ale może też płynąć z zachodu na wschód, to oznacza, że bardzo duże ilości gazu w sytuacji ewentualnego kryzysu możemy otrzymywać także z kierunku niemieckiego - podkreślił. Dodał, że rozmowa dotyczyła również prac w Świnoujściu przy terminalu gazowym. - Relacjonowano mi kontakty z katarskim dostawcą gazu, którego odbiorcą będzie nasz port gazowy w Świnoujściu i, tak jak już informowałem o tym opinię publiczną, także w tej kwestii możemy mówić o bardzo istotnym uzupełnieniu bezpieczeństwa gazowego w Polsce. Do końca roku powinniśmy być gotowi do takiej technicznej próby z gazem katarskim, a w maju 2015 r. gazoport powinien normalnie pracować - zapowiedział Tusk.

Gość sama w mieszkaniu
O ja j***e smiech.gif widzę, że temat przejął podszyw, no cóż, więc żegnam sie z wami i życzę wam byście nie trafili na takie współlokatorki jak te moje usmiech.gif choooy nas to obchodzi. spier**** dalaj w podskokach :D

Gość gość
amen

Gość gość
Hahaha kocham podszywow :D Papatki frajerko :classic_cool:

Gość emilkaaaaaaaa
wścipskie dlatego mam zamiar się wyprowadzić od kwietnia :O łażą mi po pokoju , zaglądają do szafek...nie mam nic do ukrycia itd ,ale bez przesady

Gość emilkaaaaaaaa
wścibskie miało być :D sorry ,ale jestem zmeczona i już mi się mózg lasuje od nauki na jutro