Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka00

jak moge z tego wybrąć... facet..

Polecane posty

Gość brunetka00

zakochałam się w pewnym chłopaku, ale niestety bez wzajemności. Chodzimy do jednej szkoły, czasami mijając mnie potrafi tak głęboko spojrzeć mi w oczy, czasami, gdy myśli ze ja nie widzę to na mnie patrzy, ale najczęściej wgl nawet nie spojrzy nawet gdy przechodzimy obok siebie. I chyba dziwnie na mnie reaguje. Przecież gdyby był zainteresowany to zrobiłby coś w tym kierunku. Czasami jak go nie widzę to jest dobrze bo jego obojętność, którą obserwuje na codzień tak nie boli, ale z drugiej strony po prostu tęsknię za tymi jego oczami, chociaż przecież tylko kilka razy w nie patrzyłam.. Ale to było niesamowite uczucie. Oprócz tych oczu nie słyszałam i nie widziałam nic innego. Były tylko one ;x Czasem mam po prostu ochotę do niego podejść i wykrzyczeć mu w twarz co jest ze mną nie tak i czy nie rozumie że ja już nie mogę i ze jest cholernym kretynem. ;/ Wiem że dla niektórych to będzie jakiś śmieszny problem, ale mnie to na prawdę bardzo boli ;/ Co najdziwniejsze, nie wiem w czym się zakchałam... on wcale nie jest jakiś super przystojny, po prostu coś mnie do niego tak bardzo ciągnie. Co mogę zrobić zeby się jakoś "odkochać" ? Głupie komentarze zostawcie dla siebie.

Gość gość
nikt nie pomoże ? :(

Gość gość
wybrnąć k***a !!!!!