Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak mi żal ludzi z portali randkowych

Polecane posty

Gość gość

A już najbardziej chyba mojej szwagierki.

Gość gość
A dlaczego Ci żal? Każdy robi to, co chce i jak chce.

Gość gość
Dlatego, że muszą być bardzo samotni i zdesperowani, żeby marnować czas i pieniądze na takie portale ;) Smutne po prostu.

Gość gość
Ale dla nich to nie jest ani strata czasu, ani pieniędzy, więc Tobie o co chodzi?

Gość gość
Jest. Patrzę na moją szwagierkę... Sama od "zawsze", inwestuje w sympatię, płaci za jakieś konta premium i inne bzdury. Spotkała się z około 30stoma facetami z okolicy w ciągu ostatnich kilku lat i nigdy nic z tego nie wyszło poza łzami. Jak bardzo trzeba być samotnym żeby to kontynuować? ;/

Gość gość
Masz jej fote to dawaj jak mi sie spodoba to sie zenie:-)

Jak tak ci jej żal to wyswataj ją z kimś zamiast siedzieć na forum. Mi żal ludzi, którzy szukają wszelkich sposobów, by obrobić komuś d**ę... Nawet na forum, przed obcymi osobami. Znam kilka par, które swój początek wzięły właśnie z portali internetowych, a teraz mieszkają razem a nawet planują ślub. Internet to teraz tak samo dobre miejsce na poznanie kogoś jak każde inne.

Gość gość
Nie mam jej z kim wyswatać bo dzieli nas wiele lat :P może i to miejsce jak każde inne ale nie wydaje mi się. Moim zdaniem takie "szukanie" na siłę, obojętnie czy przez internet czy po kawiarniach jest mocno desperackie.

Gość ovechkin
Dziewczyna jest samotna i chce kogoś znaleźć i robi coś w tym celu i słusznie to lepsze niż czekać na księcia na białym koniu jak zjawi się u niej w domu. Ludzie nie zyjemy w czasach w których dziewczyna nie może sama kogoś sobie wybrać a nie liczyć na przypadek rodem z komedii romantycznej a ty jako rodzina powinnaś ją wspierać

Gość gość
jejku ale to nie chodzi o to, że dziewczyna nie może przejąć inicjatywy. Tylko dla mnie takie "szukanie" jest żałosne - obojętne czy to facet czy babka. Ale fakt - jak się spotka dwóch desperatów to może z tego być coś długoterminowego bo oboje tak bardzo boją się samotności, że wolą być razem niż sami :D

Gość ovechkin
Czemu niby to jest desperackie szukanie. A jak wygląda szukanie kogoś niedesperackie

Gość gość
wiesz mi sie zawsze wydawalo desperackie podrywanie obcych na dyskotece albo zaczepianie i wyrywanie do kogos z uczelni czy z pracy... Jak nam bylo zal kolezanki na studiach ktora sie wyrywala do wszystkich facetow i nic z tego nie bylo przez jej nachalnosc.. a brzydka nie byla..

Gość gość
Otóż właśnie samo szukanie jest desperackie ;) Nieważne czy "na żywo" czy w internecie ;]

Gość gość
szukanie jest desperackie?? wow.. Co niby desperackiego jest w tym ze ktos nie chce byc sam i chce kogoś miec?? Bo szukanie właśnie z tego wynika..

Gość gość
No smutne to i desperackie. Że normalnie kogoś nie mógł spotkać i musi szukać, uganiać się. Smutne, dlatego mi żal.

Gość ovechkin
Czyli kobieta której nikt nie podrywa bo takich pewnie też jest dużo musi być sama do końca życia a może komuś się spodoba tylko że ta osoba nic nie wie o jej istnieniu wg mnie wszystko jest dla ludzi sam może nie korzystam z tego typu portali ale pewnie jest wiele par które się na nich poznały i są szczęśliwe

nie no.. szukanie jest żałosne? żałosne są te wypowiedzi kobiet, które naoglądały się komedii romantycznych i uważają, że prawdziwa miłość musi być "od pierwszego wejrzenia". Bzdury. Osoby, które wchodzą na portale nie wybierają sobie pierwszego lepszego do rozmowy. Coś musi "zaskoczyc", żeby interentowa znajomosć się rozwijała. A potem jest spotkanie i kolejne, jeśli para się sobie spodoba. No i co w tym jest takiego żałosnego? Bo nie rozumiem. Że nie chce się być samotnym? Że zamiast siedzenia na tyłku, użalania się nad sobą i zakładania kolejnych tragicznych wątków na forum faktycznie coś sie robi ze swoim życiem? weź się ogarnij kobieto..

Gość gość
Oj ogarniam się, ogarniam ;) Nie oglądam komedii romantycznych ani nie czytam romansów. Mam swoje zdanie i tyle, nie wolno? :)

Gość gość
Ja poznałam mojego faceta właśnie w necie.jesteśmy szczęśliwi. net to była tylko jedna z opcji- chodziłam na imprezy, do znajomych itd. neta traktowałam na luzie- i właśnie tam poznałam mojego chłopaka. atrakcyjny, miły, czuły, z porządną pracą, samodzielny życiowo- absulutne zaprzeczenie życiowego przegrańca. ja też atrakcyjna dziewczyna, wykształcona, życiowo usamodzielniona. jak nie wiesz jak to jest, to nie osądzaj.

Gość gość
Tak, tak, oczywiście. Przecież tam sami zwycięscy :D

Gość gość
Oj moja droga- widać, że o życiu malutko wiesz..Współczuję partnerowi tak ograniczonej myślowo osoby.Zmykam z tematu, bo tu widzę brak szans na normalna rozmowę.

Gość gość
Twoim zdaniem autorko ktoś kto nie potrafi podrywać powinien być sam? Ja swoją żonę poznałem przez ogłoszenie w gazecie i jestem szczęśliwy pomimo że ożeniłem się w wieku 42lat

Gość gość
Autorka ma troche racji..W kazdym razie po czesci podzielam Jej zdanie.Bylam kiedys zalogowana na jednym z chatow.Nie po to,by kogos poznac.Po prostu trafilam tam przypadkiem,zaciekawilo mnie i zostalam.I poznalam pare fajnych osob,spotykalismy sie w realu.A potem pokwil sie ON.Bylismy razem 2lata,to byla naprawde "mocna rzecz".Motyle w brzuchu itd.Rozpadlo sie,mniejsza o to dlaczego.Odchorowalam i postanowilam-a co tam,moze znow kogos poznam..I poznalam,ale z mwnjej strony nie zaiskrzylo nic i do nikogo.Dlaczego?Bo zaplanowalam uczucie i zwiazek.Myslcie co chcecie,ale uwazam,ze w milosci najwazniejszy jest spontan.Planowac to mozna remont,nie zwiazek.A jak ktos tak szuka i szuka,a potem wiaze sie z rozsadku bo juz czas,bo nic innego sie nie trafilo,to dla mnie/niestety/ale jest to desperacja.Jestem sama i wole to,niz czepianie czegos za wszelka cene.

Gość gość
W necie czy w realu raz na wozie raz pod wozem nie ma na to reguły ani definicji rozwody były są i będą

Gość gość
Gość z 15.51 może masz bułeczkę a on woli motylki :-)

Gość gość
I ja uwielbiam motylki :D

nie rozumiem. niektórzy (ja nie) mają potrzebę bycia z jedną osobą (tej samej lub przeciwnej płci) i próbują ją zaspokoić. jeśli im się nie udaje robią to "desperacko". ale co w związku z tym? gdzie jest ten problem? dlaczego się z niej śmiejesz, śmiałabyś się jakby zdychała z głodu?:O

Gość Werka 123
Polecam portal radkowy Twoo. Tam moj maz poznal fajna laske odeszedl ode mnie i juz prawie 2 lata mieszkaja razem.

Gość gość
A mi nie, chociaż nie poważam takich portali. Żal mi dzieci w domach dziecka, bezdomnych ludzi i zwierząt. A szukających i może zdesperowanych singli , nie widzę powodu do współczucia. Każdy orze jak może:)

Gość gość
A mi nie, chociaż nie poważam takich portali. Żal mi dzieci w domach dziecka, bezdomnych ludzi i zwierząt. A szukających i może zdesperowanych singli , nie widzę powodu do współczucia. Każdy orze jak może:)