Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

czemu RODZENSTWO CZESTO SIE KLOCI O KASE I DOMY CZY KLOCICIE SIE TEZ

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

czemu czesto rodzenstwo zazdrosci sobie i kloci sie o dom ,o kase i czesto maja cos do siebie...jakies zale..itd.. czy tylko na wsi to jest??czy w miescie tez???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Wsz臋dzie tak jest. To wy艂膮czna wina rodzic贸w, kt贸rzy nie ureguluj膮 spraw, albo zrobi膮 to , ale faworyzuj膮 jedno dziecko kosztem pozosta艂ych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Plebspolski

Moze pochodZisz z bogatej rodziny i jestes ustawiona masz mieszkanie. A na wsi jest bieda i jak rodzice faworyzuja jedno dorosle dziecko a drugie ma swoja rodzine i gniecie sie w 1 pokoju w 3 u rodzicow bo ich nie stac na swoje to sie dziwisz??? A drugie dostaje cale mieszkanie w miescie j jest ustawione do konca zycia BEZ KREDYTU BEZ WYRZECZEN np na budowe to jest sprawiedliwe? Badz sfrustrowana i biedna dzien w dzien bez kasy w 1 pokoju kolejki do wc i kuchni聽to zobaczysz a drugie ma wszystko swoje pokoje kuchnie wc brak kredytu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja mam

Tez taka sytuacj臋.Mam 2 rodzenstwa i moj brat taki jest.Mysli , ze wszystko mu sie nalezy mimo ze dosta艂 najwiecej.Rodzice zrobili mu wesele ( nie pracowal ) itp .Ja jak narazie nie dostalam nic.Dla niego licza sie tylko pieniadze , a mnie to ma za nic.Nawet nie potrafi normalnie napisa膰 co s艂ycha膰 u mnie itp.Nawet gdy lezalan w szpitalu bo mialam zabieg nie potrafi艂 napisa膰 jak si臋 czuje.Widocznie malo go to obchodzilo...Dla niego moglabym nie istnie膰.Fajnie bylo gdy bylo sie dzieckiem bo wtedy jakas wiez byla, teraz tylko wojna o pieni膮dze i mieszkanie rodzinne

Udost臋pnij ten post