Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FACET 23LATAaaa

KURWA KTO MI OGARNIE ROBOTE ZA GRANICĄ ?

Polecane posty

Gość FACET 23LATAaaa

bo chce wyjechac mam juz dosyc p******ej matki i biedy

Gość Farafer
sam jesteś porąbany wyzywasz tu ludzi, co Ci zrobili?. Ale jak chcesz ogarnąć to wejdź na niedziela nl. Im mniej takich jak Ty w kraju tym lepiej.

Gość gość
Przemo ale ty masz tylko podstawowe, gdybys chociaż zawodówke mial.Co ty umiesz? Angielski umiesz? Wątpie.

Gość gość
A po co ci angielski abyś trafił na Polaków, moja mega gruba sąsiadka znalazła zdesperowanego fagasa po 30-tce na necie na jakimś portalu randkowym, i zaraz potem załatwił jej robotę w Kanadzie bo jego matka go ściągnęła i siedziała tam 0,5 roku, potem zakręciła się wokół swojej siostry ciotecznej wożąc ją nad jezioro własnym samochodem, razem z wpływowym fagasem siostry ciotecznej przez wakacje, i co teraz sie dzieje! Fagas siostry ciotecznej mojej grubej sąsiadki załatwił jej robotę w Szwajcarii przy nocnym myciu sałaty w magazynie, była z poczatku 2 miesiace na próbę, a później podpisała 1-roczny kontrakt na pracę wart 800 000 tysięcy złotych!!!!!!!!!!! Dostała tydzień urlopu niedawno w Polsce i nią gadałem mówiła że nie zna dalej ani niemieckiego, angielskiego a pracuje bo tam jest w kij Polaków i można gadać po Polsku!! Grunt to bezczelnie się ustawić!!!!

Gość facettt 23latta
no i co z tego że mam podstawowe ? angielski umiem