Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlamane serce

czy jesli zamaluje oczy na zdjeciu z nagoscia i udostepnie

Polecane posty

Gość zlamane serce

komus, konkretnej osobie, to bedzie legalne?

Gość zlamane serce
krotko mowiac chodzi o moja ex. co prawda nie bylismy juz ze soba, ja po czasie straszliwie steskniony napisalem do niej, wszystko fajnie i za 2 dni okazuje sie ze poznala jakiegos malolata ktory podobno ja bardzo kocha (choc moim zdaniem koles bajeruje i chce doic kase) blagalem o kontakt, plakalem na telefonie, ona zimna boli mnie okropnie serce... mam wszystkie jej zdjecia i filmiki z nia na ktorych robi wiadomo co. mam dosc sporego, usmiecha sie, koncze w jej buzi itd :) mam ogromna ochote to wszystko pokazac temu gowniarzowi tak mnie boli.......

Gość gość
malutki misio z jeszcze mniejszym rozumkiem... żałosny jesteś, nie dziwne że ona ciebie już nie chce

Gość jezeli to
zrobisz bedziesz mega sk...wielem moze rzeczywiscie oni sie kochaja? z tego co piszesz miales swoja szanse i powinienes dac jej spokoj. Tylko popsujesz jej zwiazek, ona sobie cos zrobi a Tobie zrobia cos jej przyjaciele. Odpusc i czekaj na rozwoj wydarzej, byc moze ten jej chlopak odejdzie jak jest mlody.

Gość zlamane serce
ale mnie okropnie boli serce..... nie potrafie oddychac, spac raz nawet wieszalem sie mysle tylko czy nie poczekac jeszcze z tydzien

Gość zlamane serce
tak bardzo ja kocham :( jak mam zapomniec? to ze zdjeciami i tak bym nie zrobil.... macie racje

Gość EwaCoPomoże
Wybacz, ale cały czas nawijasz o sobie. Chcesz to zrobić bo cierpisz itd., a pomyślałeś o niej? Nie chcesz żeby była szczęśliwa i postanowiłeś pokazać wasze prywatne filmy.....żałosne. Już lepiej się powieś

Gość zlamane serce
uwazaj lepiej bo moge zrobic screen i przekazac policji nie... ja chce zeby ze mna byla szczesliwa, nie chce jej zrobic na zlosc tylko gosciowi ale nic nie bede wysylal... to ostatecznosc gdy przyjdzie dzien w ktorym bede sie bal wstac z lozka