Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks z inna kobieta ,umowa małzenska

Polecane posty

Gość gość

Odkad urodzialam dziecko nia mam ochoty na seks . widze ze mąz bardzo sie męczy i chcialby pouzywacostro. zupelnie nie mam na to ochoty . Dalam ogloszenie na portal w poszukiwaniu kobiety na jedna noc .znalazla sie chetna męzatka . Powiedzialm wcozraj o tym męzowi i jest bardzo chetny . Nie jestem zazdrosna ale chce by bylo to u nas w domu .Maz mówi ze potrzeba mu około dwoch godzin . Dzisiaj musze dac odpowiedz tej kobiecie .

Gość gość
mamy podpisac umowe malzenska ze zgadzam sie na takie rozwiazanie . Jesli ta kobieta bedzie nam obu pasowac i jej tez to bedzie przychodzila do czasu kiedy nabiore ochoty na seks . Na jutro maja oboje przygotowac badania . wiec chyba w piątek sie spotkaja . Ciekawe czy wytzrymnam za drzwiami czy nie bede zazdrosna i nie pzrerwe im seksu.

Gość gość
Nie podszywaj sie . Oczywiscie tylko bezpieczny seks a wiec w prezerwatywie . W razie ciązy odpowiedzialnosc ponosi tamata kobieta i musi dokonac aborcji . to tez zawarlam w umowie.

Gość gość
co myslicie o tym ?

Gość gość
o matko. Trochę mnie zszokowałaś. Ja bym nie była zazdrosna bo swojego nie kocham. Jedyne twoje ryzyko ze zaiskrzy miedzy nimi jakieś uczucie. Człowiek to nie maszyna, a wtedy żadna umowa Ci nie pomoże. Pomyśl o takim ryzyku. A przedstawienie badań szczególnie na hiv i wirusa wątroby, bardzo rozsądne.

Gość gość
kurcze to nie mam sie na to godzić . A jesli mąż bedzie mnie po cichu zdradzał ? co wtedy ? im wiecej o tym mysle o męzu i tej kobiecie to nachodza mnie mysli na seks z kobieta . Rozwaze jeszcze czy do nich nie dolacze i zrobimy trójkat moze wtedy mnie rozbudza seksualnie.

Gość gość
o to jest myśl:)))

Gość gość
Myslicie ze wytrzymam patrzac jak mąz bzyka ta kobiete ? Jak lize jej cipke ?

Gość gość
Ej , przecież to twój pomysł, to nie jesteś takim emocjonalnym terminatorem. Kto Ci na to odpowie. Myślałam ze zmierzyłaś siły na zamiary. Nie prowokujesz przypadkiem w tym wątku?

Gość gość
mysle ze niech sprobuja jeden raz . Jak najdzie mnie ochota na seks to pojde do nich .i bedziemy sie kochac w trójke.

Gość gość
a moze powinnam dolaczyc i np wsadzic im paluchy w d??

Gość gość
nie podszywaj sie . to nie jest smieszne . wspólczuje mężowi bo przed porodem kochalismy sie codzinenie a nawet kilka razy dziennie . teraz raz w tygodniu przez 10 minut a jemu ciagle stoi lufa .

Gość gość
Tak czy siak, podejmujesz pewne ryzyko. Sex to bardzo silna wymiana energetyczna. Jak będzie mu z nią dobrze, jak złapię fajny kontakt to maż może tęsknić do niej. Tego bym się bała. Dlatego d***** jest czasami lepsza, niż inna kobieta, Ona też może się zakochać.

Gość gość
A może ty się z nią pierwsza spotkaj, i spytaj jakie ona ma intencje w tej sytuacji.

Dziwię się, że nie masz ochoty na seks. Moja znajoma powiedziała wręcz, że woli seks od chwili, gdy urodziła. A to, że w czasie połogu nie chcesz uprawiać seksu to Twoje prawo i mąż powinien wybrać masturbację a nie seks z inną kobietą, którą mu podtykasz pod nos..

Gość gość
mąż powinien wybrać masturbację dobre, po to jest małżeństwo aby uprawiać seks

Gość gość
załatwiłaś mężowi dziwkę, a on się ucieszył? ja p*****le...patologia.

Gość skoro jestes
nie dziwkę tylko kobiete której równiez brakuje seksu , jest mężatka , jest 10 lat starsza troche przy kosci i jest mało ładna a nawet przecietna . mąz mówi ze nie chce ładnej on tylko chce sie odprezyc i spuścic , ja nie moge mu tego dać . nie teraz.;/

Gość gość
moim zdaniem jestescie oboje poj...ni!!! Twoje myslenie jest chore... Ja bym na miejscu męża nigdy sie na takie coś nie zgodzil i jeszcze popukał Ci w czoło... wiesz co zapytaj jeszcze znajomych na facebooku co o tym mysla :P

Gość gość
Ja bym nie ryzykowala,teraz mu kobiete zafundujesz,a potem bedzie chcial seksu grupowego itp.Jesli cie kocha to chyba zrozumie,ze musi minac czas i on moze poczekac.Rozwalisz sobie zwiazek i bedziesz zalowala

Gość gość
o zgrozo! patolog,,a

Gość gość
To jest temat z przed roku co się miało stac to się stało. Nie wierze ze zona zalatwia mężowi obcą babe chyba ze go nie kocha

Gość gość
Sama se rozpieprzasz zwiazek na wlasne zyczenie. Sama dajesz mrzowi przyzwolenie na zdrade, potem nie bedzie pytal o zgode tylko bedzie robil to za Twoimi plecami. Pozatym nie wyobrazam sobie siedziec w domu a za drzwiami maz posuwa inna, daje jej przyjemnosc, lize ja po c***e, ona mu robi dobrze....ich plyny ustrojowe sie mieszaja..fuj jak tak mozna. Ja bym tego nie zniosla. a ty potem bedziesz plakac na forum.zobaczysz.