Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam zycie

Boje sie zamieszkac razem a mamy juz wynajete mieszkanie

Polecane posty

Gość zaczynam zycie

Tydzien temu wynajelismy mieszkanie-jeszcze tam nie mieszkamy-urzadzamy sie. A ja w domu rodzinnym powoli pakuje swoje rzeczy do pudel i panikuje :D Jak to bedzie, nowe obowiazki, wiecej sprzatania, gotowanie ktorego nie lubie, duzo mniej kasy na d**erele, obawy czy sie soba szybko nie znudzimy i nie bedziemy mieli siebie dosyc. Ratunku! Czy wy tez tak panikowaliscie? :D Od paru lat czekalam na moment wyprowadzki od rodzicow i zycia na wlasna reke, a teraz jestem przerazona!!! :D

Gość gość
Ja tam żałuję tej decyzji, bo z fajnego związku staliśmy się jak stare dobre małżeństwo. Dzis uważam że wszytsko jednak powinno przebiegac po kolei a wiec najpierw slub a potem mieszkanie razem. Jeśli tak jak ja chcesz wziąć slub to przygotuj się na to ze po zamieszkaniu razem ta decyzja będzie się wydłużać w nieskończoność. Faceci sa baaaardzo wygodni, chcą mieć sprzataczke kucharke i "żonę" ale bez zobowiązań

Gość gość
Dokładnie tak jest. Ja z facetem zamieszkalam na studiach i przez to czesto sie klocimy ;/ Jestesmy 5 lat a on nawet o zareczynach nie pomysli. Pasuje mu takie zycie,bo ma wyprane, ugotowane itd...

Gość zaczynam zycie
W kwestii slubu-bierzemy go na poczatku lipca-z milosci. Chyba ze zajde mu tak za skore w trakcie tych wspolnych 3 miesiecy ze sie wycofa :D

Gość gość
aaaa no to super ze macie już slub konkretnie ustalony, ja niestety zamieszkałam nie majac nawet pierścionka i teraz mineło już 1,5 roku i o slubie cisza.

Gość zaczynam zycie
Zle mi z faktem ze zarabiam duzo mniej niz on i jak bedzie wspolna kasa to glupio mi bedzie kupowac cokolwiek. Juz sie tym stresuje :O Teraz wydaje ile chce i jak mi sie spodobaja buty za 300 zl to je biore. A teraz bede miala wyrzuty sumienia kupujac krem do twarzy. Moze nie powinnam bo pracuje caly tydzien po tyle samo godzin co on, ale jednak.