Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lady love jest sexi

Polecane posty

Gość gość

!!!!

Gość gość
Kocham Cię!!!

Gość gość
Enno ja myslałam ze to jakas laska a to zwykła kobieta .

Gość gość
to jest laska!

Gość gość
Jak kazda dziewczyna na tym swiecie zwyczajna .

Gość gość
co ona ma zwyczajnego? szczupła, wysoka, ma duże piersi, ładną buzie, piękny uśmiech, ona ma wszystko!

Gość gość
Ty chyba duzych piersi nie widziałes fakt ma ładna figure jak wiekszosc szczupłych dziewczyn . A z twarzy przecietna taka prosiakowata troche . Ale brzydka tez nie jest a czy od razu taka wyjatkowa z wygladu ? To raczej nie .

Gość gość
ona ma sztuczne cyce :/

Gość gość
Nie brzydka ale pieknosc z niej zadna .

Gość gość
Pewnie sama sobie załozyła ten temat idiotka :)

Gość gość
zwyczajna nic szczególnego

Gość gość
zaje​bista jest i lubi kochać sie w pupę... pisała kiedyś o tym, oj jeździłbym na niej nockę całą, oj jeździłbym...;)

Gość gość
masz u niej szanse tylko jesli masz: - dom z widokiem na ocean - sexi lysinke - zakola - oponke - zolte zeby lady lo ma juz swojego ksiecia i spelnia on powyzsze kryteria :classic_cool:

Gość gość
wiem wiem, ona już ma swojego "księcia"... brzydki, kurduplowaty, łysy grubasek, ale grunt że wyciągnął ją z jej szarej Rudy Śląskiej, pokazał błękitny ocean i LL cała jego. pisałem hipotetycznie o tym całonocnym jeżdżeniu na niej ;) ładna kizia z niej i musi być dobra w te klocki skoro lubi sie analizować;) a swoją drogą jak tu nie wierzyć stereotypom, że Polce wystarczy troche zachodniego życia pokazać, to ściąga nachy na pstryknięcie palców?...

Gość gość
Biłbym ją długo metalowym prętem

Gość gość
miej proszę baczenie na to,że jest ona blondynką :classic_cool: poza tym jest ładna, ale dość banalna, mogła zostać na patologicznym Śląsku z jakimś pijakiem pasożytem albo iść na utrzymanie grubaska z Portugalii, chyba umie się w życiu ustawić :)

Gość gość
lady love nie jest szczupla pisala kiedys ze ma 166 cm i wazy 62 kilo wiec jest gruba raczej

Gość gość
dokładnie tak jak mówisz, była tu nawet fota jak wyszli z morza, oboje z wielkimi oponkami na brzuchach :O wyglądali jakby byli zdrowo po 30tce :O zresztą jej typ ma podobno 29 lat, a wygląda na 45 :O :(

Gość gość
jej facet jest ladny bo widzialam kiedys na focie nie pieprzcie ze jest brzydki.. mi sie tam podobal.. a do tego on nie ma kasy a ona ciezko pracuje tez na siebie

Gość gość
o,cześć lady 🖐️ którą godzinę macie tam teraz? i jak pogoda? ile stopni?

Gość gość
tylko ona sama mogla naisac, ze ten grubas jest ladny

wazylam 62 teraz mam 53-54, schudlam sporo zaczynajac prace i tak tez trzymam swoja wage od 8 miesiecy - nosze xs-s, w koncu ;) :D a wzrostu mam 168! Moj m rowniez sie zmienil, ma ta swoja oponke, ale juz duzo mniejsza niz wczesniej post wyzej nie nalezy do mnie. Moj facet jest jaki jest, dla innych ladny, dla innych nie. Kwestia gustu

Gość gość
to ciekawe jak sie wciskasz w xs, ja mam 168 cm, waze 46kg i jakos rozmiar s albo m nosze, czyzbys nie miala bioder, posladkow i biustu? a moze rozmiarowka w portu jest inna

a na zdjeciach nie widac? w tylku mam 89cm, w talii 64, w cycach 88 wiele es-ek jest dla mnie za duzych wiekszosc garderoby musialam zmienic, jak schudlam te 8 kg Budowy ciala sa rozne i kg nie maja tutaj wiele do rzeczy

Gość gość
nadal ciezko mi uwierzyc, bo wymiary mam podobne, tylko w biuscie i biodrach wiecej o 2cm mam, a jednak w xs sie nie wcisne :( :O

to tez zalezy od sklepow gdzoe sie ciuchy kupuje. kiece( ta zielona) kupilam w chinskim sklepie, rozmiar S bo mniejszych nie bylo i jest w sam raz, sukienki ktore kupuje w mango czy w zara to juz xs, spodnie jesli kupie w przydroznym sklepiku to przewaznie ski - teraz kupilam mke mam w szafie sporo spodni m-s ze sklepow typu zara i niestety sa na moj tylek za duze.. nawet pasek nie pomoze, bo mi sie marszcza tui i owdzie