Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile wydałyście na fotelik samochodowy 9 18 kg?

Polecane posty

Gość gość

I jaki fotelik wybrałyście? Przodem czy tyłem do kierunku jazdy? Użwany czy nowy?

Gość gość
Ja 3 lata temu za maxi cosi priori zapłaciłam 300 zł teraz go wystawiam i chce sprzedać na 150zł, ale ludzie chcieliby za darmo! Wiadomo,ze za marke i bezpieczeństwo sie płaci..

Gość gość
to i tak tanio kupiłaś... ja wydałam 900 zł rok temu na maxi cosi tobi

Gość gość
britax multi tech II -1300 zł,montowany tyłem i przodem

Gość gość
Romer king plus 3 miesiące temu za 800zł. Nowy

Gość gość
patrz przede wszystkim na certyfikaty i poziom bezpieczeństwa! Myśle że 300 zł to min za dobry fotelik. U nas gdyby nie dobry fotelik roczne dziecko byłoby połamane..

Gość gość
koleżanki od Britaxa Romera: ile wasze dzieci wazyly na poczatku do multitecha i king plus? ile ważą teraz, na jak dlugo widzicie, ze starczy i czy rosną standardowo czy przybierają więcej i szybciej czy mniej w stosunku do rówiesników? Dzięki!

Gość gość
britax multi tech 2 jest w przedziale wagowym 9-25 kg,ale moim zdaniem wazniejszym parametrem jest wzrost,moje dziecko jest wysokie i obecnie fotelik jest w sam raz tzn czubek główki kończy sie tam gdzie oparcie fotelika,syn ma 15 miesiecy i wazy 13 kg,wzrost 85 cm. Ale ten fotelik ma fajny bajer tzn wysuwany zagłówek i spokojnie starczy jeszcze na jakies 10-15 cm dlatego go kupiłam,wcześniej zamówiłam maxi-cosi mobi i oddałam bo fotelik był na styk