Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muska123

Jak obliczyć pojemność torby w litrach ?

Polecane posty

Jak obliczyć pojemność torby w litrach ? podaje wymiary: wysokośc: 40cm głębokość na górze toby: 20cm głębokość na dole torby: 25cm szerokość: 52cm

Gość gość
45 litrów

dziękuję Ci bardzo :) A nie wiesz może czy ta torba nadaje się na torbę podręczną do lotu ryanair ?

Gość gimbo 25 lat
najlepiej naciągnąć torbe na słoik i Lotem nawet polecicz skarbie:o

Gość gość
Za duża podręczny to bodajrze 40 *20 **25 Ty masz walizkę jak bagaż główny

Zabardzo nie rozumiem co mi tu sugerujesz "gimbo 25lat" z tym że torbę o tych wymiarach naciągnąć na słoik. Przecież słoik jest mały i sam wejdzie do tej torby,czyli co, wychodzi na to że za duża jest ta torba ??

Gość gimbo 25 lat
tak,hahahabuhaha, sorki,żarcik taki;)

Znalazłam tekst na necie takiej treści "Dzisiaj – 1 grudnia 2013 – wchodzi w życie jedna z niedawno ogłoszonych zmian w Ryanair. Otóż od teraz każdy pasażer Ryanair będzie mógł zabrać na pokład – oprócz zwykłego bagażu podręcznego o wadze do 10kg i maksymalnych wymiarach 55cm x 40cm x 20cm – także drugi bagaż podręczny o wymiarach nie większych niż 35x20x20 cm!" i wychodzi na to ze mniej więcej torba jest ok, ponad to sprzedawca u którego rozpatruję kupno tej torby reklamuje się wlasnie że jest "IDEALNA DO PODRÓŻY SAMOLOTEM RYANAIR CZY WIZZAR" tak więcj już jestem troszkę zmieszana... :/

no tak "gimbo25" bardzo Ci wyszedł ten "żarcik" jakbym głupia była to bym nie zorientowała się o co chodzi, no ale wolałam sie upewnić czy faktycznie o to ci chodzilo.