Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy miałyście taka wizyte u ginekologa

Polecane posty

Gość gość

Bardzo mnie krępują wizyty u ginekologa, dlatego chodzę prywatnie do swojej Pani doktor. Podczas ostatniej wizyty Pani doktor zauważyła u mnie jakieś zmiany w jajnikach. Dała mi skierowanie na usg dopochwowe i przy okazji na usg piersi, bo już mam 34 lata i spore piersi i stwierdziła, że takie badanie się przyda. Badanie miała przeprowadzić moja lekarka w przyszpitalnej przychodni. Umówionego dnia pojawiłam się w przychodni. Po wejściu do gabinetu ujrzałam lekarza faceta mniej więcej w moim wieku. Na dodatek gabinet był wyposażony tylko w biurko, kozetkę i aparat do usg. - Dzień Dobry Panie doktorze, ja jestem umówiona na usg do Pani doktor S. - Dzień Dobry, proszę siadać, Pani doktor wypadł nieplanowany zabieg i ja się Panią zajmę. Od razu serce mi zaczęło bić jak młot, bo bardzo mnie krępuje rozbieranie się przed obcymi facetami. No ale nie chciałam robić histeryczki. Po przeprowadzonym wywiadzie lekarz powiedział: - Proszę się rozebrać, - Dobrze, a jak mam się rozebrać ? - Na golasa, - Tak całkiem od razu ? - No przecież muszę zrobić Pani usg piersi i dopochwowe - w tym momencie zrobił ze idiotkę i odpuściłam. Zaczęłam się rozbierać na jego oczach. Najpierw buty, spodnie, sweter, skarpetki, rajstopy, koszulkę, stanik i na końcu majtki. - Proszę do mnie podejść, ręce za głowę, obejrzę Pani piersi. Bardzo dokładnie wymacał mój biust. - Teraz proszę się położyć na plecki, łapki z główkę, zrobię teraz usg. - Z piersiami wygląda wszystko ok, teraz nóżki szeroki i zajrzę do środka, - Wszystkiego dokładnie nie widzę, proszę teraz przyjąć pozycję na czworaka, oprzeć się łokciach i nóżki szeroko. - Czy to jest konieczne Panie doktorze ? - Gdyby to nie było konieczne, to jest logiczne, żebym tego nie robił. Ja w tym czasie paliłam się ze wstydu, a lekarz palec włożył mi w tyłek i sondą jeździł w mojej pochwie a rękoma lekko uciskał moje wargi sromowe. Na koniec już przesadził, a ja z tego stresu nawet nic mu nie powiedziałam. Po wszystkim powiedział: - Tutaj też jest wszystko w porządku i proszę wytrzeć sobie cycuchy, - Czy mogę już się ubrać Panie doktorze ? - Jak najbardziej, - Dziękuję, - Proszę bardzo, wszystko jest ok, a tutaj oddaję Pani kartę, do widzenia. - Do widzenia Po wyjściu z gabinetu byłam cała roztrzęsiona. Czy to normal;ne?

Gość gość
jeśli to nie prowo to nie bylo to normalne USG. po pierwsze USG TV robione jest w pozycji leżącej na plecach i podczas badania lekarz mówi co widzi i druga osoba to pisze. pacjentka dostaje po wszystkim wydruk z badania

Gość gość
hahaha to prowo?

Gość gość
ale zrobiłaś się wilgotna trochę, jak cię badał, prawda?

Gość gość
Tak.