Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z was zamawiał perfumy z tej strony i został oszukany??

Polecane posty

Gość gość

Witam. Miesiąc temu, a dokładnie 17 lutego zamówiłam na tej stronie męskie perfumy z FM http://www.perfumyfm1.sklepna5.pl/towar/378/perfumy-fm-zapach-nr-56.html i po dokonaniu zamówienia od razu wpłaciłam na konto pieniądze bo zależało mi na szybkim ich nabyciu. Po wszystkim napisałam do tej pani na meila bo tylko meila miała jako kontakt do siebie. Od tego czasu pisze notorycznie wiadomości ale niestety zero odzewu i pieniędzy. dzis mamy 19 marzec i dalej nic. Moze to tylko 70 zł. Ale dla niektórych ludzi to 70 zł to jest dużo więc jestem w stanie nawet ich na policję bo jestem bardzo zbulwersowana takim zachowaniem. Co mam zrobić??://

Jeśli masz dowód zakupu to napisz do tej baby, że zgłaszasz sprawę na policję o wyłudzenie.Jeśli się nie odezwie - idź na komisariat. Powiedz o sprawie, powiedz, że zostały od ciebie wyłudzone pieniądze i zostałaś oszukana.Niech się sami nią zajmą. Powodzenia!!!

Gość gość
jak juz kupujesz perfumy Fm to tylko od kogos kto jest zwiazany z ta firma. W innym przypadku mozesz trafic na jaka podrobke czy produtk przeterminowany albo oszustow. Lepiej nie ryzykowac. A jesli chcesz kupowac w Fm to sie zapisz. To cie nic nie kosztuje. Jako zwykly kilent nie musisz kupowac startera za 40 lub 140 zl.

Gość gość
Dzisiaj kolejnym mailem oznajmiłam tej babie że zgłaszam sprawę na policję. Więc czekam do jutra.. właśnie się orientuje co do zapisania sie w FM sama. Dzięki :)