Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izula88

odleglosc, chlopak, siostra i nieszczęscie

Polecane posty

Gość Izula88

moj miś wyjechał za granice, nie bedziemy widzieli sie 2 tygodnie albo miesiac. nie umiem sobie z tym poradzic. Jestesmy w zwiazku 2 miesiace. dzień w dzień sie widzielismy i w dzien i w nocy, a teraz nadszet czas rozłąki. Zycie nas zmusiło do takiej decyzji on tutej nie mial pracy, od 3 lat nie mogl sobie nic znaleść a jak znalazł to nie chcieli mu zapłacic, ja tak samo, oszukiwali nas wszyscy, dlatego dzis nie ma nas. Bóg nas poddał próbie, albo ta milosc przetrwa ten czas albo nasze życia ulegną gruzom. DOdatkowo moja siostra jest przeciwna nam bo twierdzi, że on jest zły i najgorszy, a to pewnie tylko dlatego, że kiedys jak wyjechalismy na weekend na mazury to oni zostali parą, ale po przyjeździe jak wytrzeźwieli się rozstali. I ona pewnie teraz jest zazdriosna, bo od tamtej pory nie miała żadnego chłopaka i próbuje zrobić wszystko,. żebym ja była nieszczęśliwa i zeby ona mogła do niego wrócić. Ale ja planuje, jak tylko dojadę do miojego misiaczka oświadczyć się mu, żeby jej nie udało się go uwieźć. Teraz pytanie do was czy powinnam powiedziec siostrze co zamierzam zrobic, czy ukrywać to przed nią, żbey się nie wtroncała?

Gość Izula88
Czy ktos moze ze mną porozmawiać? nie mma tu juz nikogo poza moim misiem i siostra, a ani z jednym ani z drugim nie mogę pogadac, bo to dotyczy ich obuch.

Gość gość
Weź gimbusiaro idź do szkoły i nie zawracaj ludziom d**y swoimi dziecinnymi problemami

Gość gość
Przede wszystkim radziłbym Ci zapoznać się ze słownikiem ortograficznym ;)

Gość Izula88
Ja już jestem dawno po szkole i mnie nie wyzywaj bo zadałam normalne pytanie i chce normalnej odpowiedzi. A do gimnazjum chodziłam ponad 10 klat temu!

Gość gość
Ale pustak hi hi ...

Gość Izula88
Pisałam szybko do tego w miedyz vvczasie jem, a po trzecie to jestem lekko roztrzesiona bo od kilku dni placze od kond misiek wyjechal i naprawde sobie z tym nie radze. Chciałam z kims pogadac, myslalam, ze ktos mnie pocieszy, ze bedzie dobrze, a teraz jeszcze bardziej mi przykrzej i źlej.

Gość Izula88
Pustaki to ty masz zamiast cyckow lambadziaro.

Gość gość
Ale się uśmiałam o mój Boże jaki pustak! Idź dziecinko skończ najpierw gimnazjum (chyba, że podstawówki jeszcze nie skończyłaś) dopiero częstuj swoimi wypowiedziami.

Gość Izula88
A gdzie mam wrócic? przeciez ja jeszcze nie pojechałam za granice! vchodzilo mi o to, ze moj chlopak tam jest a ja dopiero mam do niego dojechac! za jakis czas jak on znajdzie sobie prace i jesli mu zaplacśą, bo jesli jest tam tak jak w polsce ze nie wyplacają to ja nie wiem co zrobicmy. Ale wiem ze mi do szczescia nie sa potzrebne pieniadze i chocbysmy mieli mieszkac pod mostem czy w kartonie to i tak bedziemy razem szczesliwy, bo bedziemy mieli siebie,

Gość gość
"Przykrzej i źlej" buhaha niesamowite:-D

Gość Izula88
jak dwudziesto szósto latka moze chodzic do gimnazjum i byc dzieckiem? Skoro skonczylam gimnazjum to znaczy ze i podstawowke tez! dlaczego sie mnie czepiacie zamiast mi pomoc przetrwac ten trudny okres. dzisiaj wy ze mno pogadacie, a nastempnym razem ja wam doradze w innych sprawach.

Gość gość
Do szkoły masz kochanie wrócić, do szkoły. Uczyć się pilnie ortografii polskiej. Jak Ty chcesz za granicę jechać jak Ty nawet polskiego języka nie znasz, faktycznie będziesz mieszkać pod mostem i dawać d**y za miskę zupy... Takie polskie nastolatki, wstyd

Gość gość
Albo pojedziesz do Twojego ´´miśka´´, on Ci uwali dziecko i będziesz twierdzić, że Wam się wszystko należy, benefity, srity i kto wie co jeszcze :D Tak jasne, wszyscy was oszukiwali, nikt nie płacił.. stara śpiewka jak się nic nie umiało robić i się ma dwie lewe ręce do roboty! Dziewczyno nie pajacuj, bo byś i doope lizała miśkowi jakby ci kazał taka pusta jesteś, a to, że był z twoją siostrą bardzo dobrze o waszym głupim związku świadczy.. żenada

Gość Izula88
Ja mojego chloapak nigdy w zyciu nie zdradze! nawet tak nie mow! NIE WROCE do szkoly, bo już ją skonczyłam. Napisałam chyba, ze szybko pisz,e jesem w lekkiej nostalgii i apatii, dlatego nie moge sie skupic. wyje jak kojot, od paru dni zanosze sie od płaczu, a dzis jak rano sie obudzialam i zobaczylam ze nie ma miska w domu to myslalam ze zawalu dostane, nie moglam uwierzyc. rwałam sobie włosy z głowy, cierpioe strasznie, bol rozrywa moje serce, nigdy tego nie zrozumiecie jesli naprawde nie kochaliscie tak mocno jak ja,. Mamy szaloną energetyczną miłosc, burzliwa, ale to swiadczy raczej o naszym mocnym uczuciu niz o nienawisci, bo ludzie ktorzy sie nie kochają sie nie kłuco o nic, a ci co się kochają takn jak ja z misiem kłocą się z miłości.

Gość gość
Tak misiek cie tak kocha, że po pijaku był z twoją siostra... patologia. Nie odpowiadajcie na ten żałosny temat to prowo!

Gość Izula88
a skad ty mozewsz wiedziec czy ktoś by chciał rad odemnie czy by ich nie chciał? zapytaj to się przekonamy czy chcesz. Ja bym bardzo chciała dziecko, moj chlopak na pewno tez by chciał takze bysmy byli jeszvze bardziej szczesliwi to by był owoc naszej wielkiej milosci, tylko pewnie stracilabym siostre, ale wedłóg mnie siostra jest mniej wazna od dziecka, wiec jesli ona by nie zaakceptowała naszego maluszka to bym się na siostre raczej obraziła. I jesli uda nam sie miec dziecko to wolałabym w angli siedzić bo tam można więcej zarobić na dziecko. a u nas raczej nic nie płacą za dzieci.

Gość Izula88
ale jak on byl z moją siostrą to ja jescze z nim nie byłam!! to było dawno temu, a ja jestem z moim kochaniem od 2 miesiecy, a tamto było we wakacje!

Gość gość
Jasne, z twoją inteligencją już cię widze jako matkę, no, ale leć do UK, bo tam dostaniesz benefity jak zajdziesz w ciążę, więc po co pracować, a misiek pewnie i bzyknie sie z twoją siostra i ją zapłodni. Komedia:D

Gość gość
Posuwał Twoją siostrę ale zorientował się że ty jesteś glupsza i dasz się posuwać częściej. Jak tu cię zdradzał z siostrą to możesz być pewna że za granicą będzie bzykał każdą która mu się nawinie. BADŹ TEGO PEWNA

Gość Izula88
wlasnie moj chlopak do mnie dzwonil :D troche mi sie chumor poprawil bo przynajmniej wiem ze juz jest na miejscu. ale czuje straszną pustkie, i jest mi zle.

Gość Izula88
ty jestes jakas glupia debilko, on mnie nigdy nie zdrazil, rozumiesz!!!! nigdy! On z moją siostrą byl juz dawno, jak jeszcze ze mną nie byl, i kto tu jest glupszy ja czy ty idiotko bez podstawowki.

Gość Izula88
ty pilnuj lepiej swojego fagasa ktory pewnie teraz posówa jakas lafirynde ale jedno jest pewne napewno jest mądrzejsza od ciebie bo od ciebie to chyba kazdy jest glupszy,

Gość gość
Zamykamy ten temat. Nikt ci już nie odpisze jedź do miśka.

Gość Izula88
i wyszło tak ze jak ja was o co pytam to mi nie odpowiedzieliscie i wyszlo ze nic nie wyszlo. nie chce juz rozmiawiac z tymi glupimi osobami co sie tu na mnie wyzywaja za to ze im nie wyszlo w zyciu i wyzywajo sie na mine. a i jesczze wam powiem bo ktos mi tu narzucil ze my nie pracowalismy i narzekamy,. my pracowalismy, my chcielismy pracowac i nawet wyslalam duzo cv ale nikt mi nawetr nie odpisal dlaczego mnie nie che, a wysylalam w kilka miejsc. moj chlopak tak samo ale on byl juz w poracy tylko ze mu nie chcieli placic pracowal u nich po pare miesiecy, albo godzin a potem go zwalniali i mowili ze go nie znają i ze on u nich nigdy nie pracowqal i mu nie zaplaco. To co mielismy zrobic? Poszet na policje ale co mu powiedzieli? to mu powiedzieli zeby sie nie wyglupial bo sam nakrad (kiedys mial tam pare takich driobnych przewinien jak wlamali sie do sklepu agd i rtfał) i jeszcze tego nie splacil i ze dobrze ze go ktos tak zalatwil. i taki jest nasz kraj jak pan prezydent sobie jezdzi do gdanska za nasze pieniondze samolotem cureczce domki pokupywal a ona sobie na blogu ciuszki kupuje.