Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę zaczac brać antydepresant a się znowu boję pomocy

Polecane posty

Gość gość

Wróciła mi depresja i nerwica z lękami..mam brać nexpram, zaczac od 5mg (pół tabletki) już kiedyś brałam ten lek i mi pomagał teraz muszę do niego wrócić ale zaczyna się ten sam problem co kiedyś lęk przed lękiem..lęk przed wprowadzeniem leku przed tym początkowym pogorszeniem znowu..Bo wiem że z początku brania stan się pogarsza i tego się boję bo wydaje mi się ciągle że wcześniej bylam w lepszym stanie jak zaczęłam brać niż teraz..i że teraz jak zacznę brać to że naprężno pogorszy mi się tak że sobie coś zrobię,że całkiej mi się odechce żyć zanim lek zacznie działać itp myśli..a jednocześnie wiem że jak nie zacznę brać leku to będzie coraz gorzej..już mam myśli beznadziejności,życia bez sensu,lęk,wyrzuty sumienia,żal do siebie o wiele rzeczy itp itd pomóżcie

Gość gość
ile masz lat,masz faceta?

Gość gość
Mam 21lat . Nie mam faceta.

Gość gość
Up

Gość prawictwo pospolite128
to nie bierz tych tabletek . Myslisz ze ci pomogą ? Raczej zaszkodzą

Gość gość
To moze zamiast tych tabletek terapia.Moze depresja i leki wracaja bo masz cos nie przerobionego w zyciu i na to zadne tabletki nie pomoga.Wiem ze to nie tak lawtwo ale staraj sie tez pracowac nad soba i umiec zapanowac nad lekami i zlymi myslami.A tego wlasnie na dobrej terapi mozesz sie nauczyc.

Gość gość
polecam połykanie spermy .. Działa na każdy rodzaj depresji

Gość gość
Bo niby czemu mają mi zaszkodzić? Chyba są od tego żeby mi pomóc, już raz mi wkoncu pomogły. No tak mam parę takich nieprzełamanych lękow które mnie dołują..i przeszłość..rzeczy które nie chciałam a się wydarzyły..których zaluje ale czasu nie cofnę. Ja staram się cały czas panować nad myślami nad lękami ale to jest strasznie męczące..bo one nie znikają choć nad nimi panuje

Gość gość
Up

Gość gość
Sprobuj terapii, może zmien lek. To ze ten ci pomógł, nie znaczy ze jest optymalny. Innybmoze ci pomoc skuteczniej.