Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie znosze spodni z podwyzszonym stanem

Polecane posty

Gość gość

Sa aseksualne

Gość Larysa z Prowincji
no tak to problem ja tez uwazam ze nerki na wierzchu przez caly rok sa bardzo sexy

Gość gość
Lepsze nerki na wierzchu niz dupa o dlugosci pol metra

Gość gość
A ja nie znoszę spodni z krokiem do kolan .

Gość gość
ja nie lubię biodrówek, bo co nie usiądę albo się schylę to muszę spodnie podciągać :)

Gość gość
Ja lubię i mi rybka czy ktoś myśli że są aseksualne czy moje dupsko ma pół metra.

Gość gość
a ja nie znoszę grubych bab w biodrówkach, bo zazwyczaj pakują się w spodnie rozmiar za małe i pół dupska z fałdami tłuszczu im wychodzi, ot co

Gość gość
a potem ta co idzie w biodrówka schyla się a tam dupsko na wierzchu i pasek od majtek, żenada. To jeszcze zeby ta dupa była zgrabna a to jak telewizor.

Gość gość
jak niby aseksualne? Ja nie lubię z kolei biodrówek. schylisz się i ci d**ę i plecy widać, ohyda.

Gość gość
kolejny idiota, który sądzi, że laski mają się ubierać jak im faceci dyktują bo inaczej nie będą seksi. Ja lubię i takie i takie spodnie i jak będę miała ochotę, to ubiorę się w wysok istan i koszulę po szyję, a innego dnia w mini! I nic wam do tego

Gość gość
jesli kobieta ma krotki stan to spodnie z podwyzszonym stanem wygladaja makabrycznie.wydluzamy stan biodrowkami.oto cala tajemnica,a za moda nie ma co isc,bo jak wyzej wspomniany krotki stan ratuja tylko biodrowki,przykladow mozna by mnozyc i mnozyc:)

Gość gość
Bo jak ktos nie ma tali , to co ma podkreslac ? :P Prosta jak deska , bez bioder , ot taki klocek.. czy spodnie na udach czy na pepku.. bez róznicy:)

to nie wiem co, ale spodnie są przede wszystkim do zasłaniania tyłka, nie muszą być seksowne :P

Gość gość
większość dziewczyn nie ma wcięcia w talii, jest to genetyczne niestety i ciężko wyrobić sobie wcięcie.. jeśli w ogole da się, nietórzy mają tak żebra ułożone że nie da rady. Wbijcie to sobie do łba za to wiele lasek ma po prostu szczupłą talię i płaski brzuch

Gość gość
mozna miec talie ale krotki stan,jedno drugiego nie wyklucza.jestem dypolomowana stylistka.czy dlugie nogi sa zawsze zgrabne?nie zawszemprawda?a wiec...

zależy od kroju, czasem nie wygląda się źle. zwłaszcza, gdy dobierze się fajną bluzkę, np. modna teraz krótką bluzeczkę odsłaniającą brzuch.

Gość gość
przede wszystkim swiadomosc swojego ciala-tak to sie fachowo okresla.nawet ponadczasowe szpilki beda wygladaly fatalnie na krotkich i pulnych nogach,noga bedzie optycznie miazdzyc ten subtelny bucik.to samo dotyczy spodni,bluzek i calek garderoby.bez sensu jest wiec spor co jest lepsze

Gość gość
do spodni z podwyzszonym stanem trzeba miec szczupla talie, bo niemilosiernei pdokreslaja jej brak