Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex bez zobowiazan

Polecane posty

Gość gość

zapropobowalam to facetowi ktory bardzo mi sie podoba i myslalam ze ja jemu tez. jego odpowiedz byla jak najbardziej na tak i chcial zebym przyszla tego samego dnia. jednak ja bylam nie dysponowana wiec powiedzial zebym wpadala jak mi sie skonczy. po kilku dniach sie umowilismy jednak przed samym przyjściem napisał mi ze nie ma gumek ze mysimy odpuscic. umowilismy sie drugi raz i kiedy czekalam na jego telefon on poprostu nie zadzwonil. napisala i z jego strony zero reakcji. wczoraj napisalam pod tym wzgledem zeby wybadac czy jest nadal zainteresowany u również nic nie odpisal. o co chodzi? mam sobie odpuscic juz?

Gość gość
widocznie nie ma na ciebie ochoty, tekst z brakiem gumek to wykręt, co za problem wyjść do sklepu i kupić? A ty się poniżasz prosząc się o seks.

Gość gość
problem byl z zakuoem ponieważ bylo po godz 23 i w pobliżu nas nie ma zadnych sklepów. a on sie odzywa. pisze do mnie co słychać i takie tan jak gdyby nigdy nic dzwoni. a o tym ani słowa. ja mu powiedziałam wprost ze nie interesuje mnie zaden związek ze bie ma opcji jeski chodzi o hakies angazowanie sie. zanim wyskoczylam z propozycja tego seksu on wczesniej sam mi powiedział ze nie szuka laski bo zadnej nie można zaufac itp. wiec myslalam ze facet moze faktycznie sie zsinteresuje. nie chce być nachalna w stosunku do niego ale zalezy mi na tym zeby mnie przelecial ;)

Gość gość
Ma na ciebie ochotę,ale stchórzył.

Gość gość
zanim w ogole sie poznalismy to patrzyl na mnie tak ze naprawde myślałam ze mu sie bardzo podobam. bo w ogole jestesmy sasiadami od niedawna. wczesniej widywalismy sie po kilka razy dziennie i w pralni non stop zawsze jakas zagadanka byla usmieszki, a od tamtej pory jak by czatowal zeby tylko mnie nie spotkać juz z tydzien czasu jak.go na oczy nie widzialam a mieszkamy na przeciwko siebie.... cholera no...

Gość gość
a on jest tak z***biście przystojny, napalilam sie na niego strasznie i nie moge przeboleć tego

Gość gość
o.o...

Gość gość
nie nie odpuszczaj narzucaj się dalej, ile razy jesteś w stanie odbić się od ściany. Kilka razy cisnęłaś się na h**a, i jeszcze nie zrozumiałaś. Myślałam że brak reakcji to oczywista odmowa. Tak jesteś zdesperowana, zęby kilkukrotnie narzucać się obcemu facetowi?

Gość gość
ja mu sie ni narzucam. zapytalam raz pierwszy ja wyszlam z inicjatywą. on to pociagnal ja nawet nie bylam pewna czy naprwno tego chce. potem to juz on pisal i dzwonil zapraszal a potem sie wycofywal. ja pierwsza do niego nic nie pisze nie dzwonie. ale jak on napisze to i ja odpisze. no i wlasnie nie wiem o co mu chodzi. czy on sie bawi w cos. w jakies podchody czy co?

Gość gość
gdy to zaproponowalam wydalo mi sie po rozmowie ze jest napraede nakrecony i z reszta na koniec sam powiedzial ze dobrze sie nagrzal na to. przrd tym pierwszym spotkaniem troche flirtowalismy no i wyszlo jak wyszlo ale przrd drugim spotkaniem napisał mi zebym wpadla zebysmy sie lepiej poznali i ze zobaczymy co z tego wyjdzie...

Gość oli24
Wiesz co? Jak ty na co dzień i we wszystkim jesteś taką pierdołowatą, pseudoanalityczną ględą, to ja mu się nie dziwię, że zwinął zabawki i nie chce włazić do tej piaskownicy. Zwłaszcza że, czuć pułapkę w tym twoim "seksie bez zobowiązań" :P

Gość oli24
Nie traktuje cię poważnie, nawet zły adres pocz,podał.

Gość gość
nie ma zadnych pulapek bo ja dopiero co kopnelam w d**e jednego po 6 latach i napewno nie bede sie wiazac a t ze cholernie mi sie podoba to tego nie ukrywam z reszta i tak za 3 miesiace wyjezdzam z kraju to wiecej niz pewne na stale wiec nic by i tak z tego nie było. a jaki adre zly podal bo nie rozumiem o co chodzi?

Gość oli24
Taje.........,, @ giemail......

Gość gość
skoro podak zly to niby jakim cudem sie ze mna kontaktuje. a po za tym nie mam jego meila konraktujemy sie przez telefon ;)

Gość gość
A czasem pohukujemy do siebie niczym dwie śnieżne sowy siedzące na dachu sunącego łagodnie tramwaju linii 21 :classic_cool:

Gość gość
no a skoro mnie olal pod tym wezgledem to po co w ogole zagaduje i pisze. wczoraj jak jak rozmawialiśmy napisałam ze zrozunialam jego aluzje ze cgyba sie rozmyslil tyljo czy zostanie to miedzy nami zeby nikt o tej propozycji sie nie dowiedzial. nie odp nic na to a rano dzis jak gdyby nigdy nic pyta co robie

Gość oli24
A kto masię dowiedzieć ? Przecież gadamy sami i nikt nas nie słyszy.

Gość gość
za duzo mamy wspoknych znajomych

Gość oli24
Znam jedną twoja znajomą,to za dużo ?

Gość gość
a ja z 20 teoich znajomych. raczej za malo.

Gość gość
4 lata nie uprawialam seksu i doataje juz swira. chce poczuc h**a w c***e

Gość gość
duren

Gość gość
Jestem facet daj maila to popiszemy

Gość gość
to ty podaj i ja sie odezwe

Gość gość
A Kim jestes?

Gość gość
Moze odpiszesz I powiesz Kim jestes to podam mails