Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DEPILACJA LASEROWA CZY KTOS MIAL

Polecane posty

Gość gość

Witam drogie Kafeterianki. Czy któraś z Was korzystała z laserowej depilacji mając jasne włosy? Ja właśnie takie mam, może nie jest to bardzo jasny blond ale mimo to mam obawy czy laser jest w stanie takie usunąć? Zabiegi są dosyć kosztowne i szkoda by było wyrzucić tyle pieniędzy w błoto. Dość szybko mi odrastają i męczy mnie codzienne golenie nóg. Tematy odnośnie depilacji na Kafeterii znalazłam ale nie było tam nic wspomniane o jaśniejszych włosach. Mam nadzieję że ktoś mi doradzi :)

Gość gość
?

Hello! Pojawiasz sie jeszcze tutaj? Widze ze mamy ten sam problem.. Znalazlam cos co dziala?

Gość gość
zawsze jest pierwsz wizytya konsultacyjna, gdzie jest robiona próba laserowa- tam szczerze Panie powiedzą czy jest sens robic depilację laserowa, czy nie Mam do zaoferowania 20% rabatu na pierwszy zabieg depilacji laserowej (laserem diodowym Light Sheer) w Laser Delux na terenie całej Polski. Osobiście korzystam z usług salonu w Sosnowcu, panuje tam bardzo miła, kameralna atmosfera, zero skrępowania. Panie są sympatyczne i uśmiechnięte. Jeśli jesteś zainteresowana otrzymaniem rabatu napisz do mnie. Mój mail : madda.lena@o2.pl Na prawdę warto!