Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie Czy mogę palić w trakcie ciąży

Polecane posty

Gość gość

To już 6 tydzień. Wczesniej paliłąm 1,5 paczki dziennie i nie mogłąm rzucić. Wiadomo, że nie chcę palić aż tyle, ale jakoś musze sobie radzic. Dowiedzialam się o ciąży niedawno, czy kilka papierosow dziennie zaszkodzi bardzo?

Gość gość
to ry nie wiesz? wygoogluj sobie o wadach u noworodków spowodowanych paleniem w ciąży

Gość gość
Sama sobie odpowiedz na pytanie czy chcesz aby Twoje dziecko było zdrowe? To powinno byc dla Ciebie najwieksza motywacja. Jezeli chcesz aby miało wady rozwojowe to pal dalej

Gość gość
Możesz

Gość gość
taaaa...palić i pić,chodzić na imprezy od czasy do czasu jakies mocniejsze uzywki,10 kaw dziennie itd...nic się nie przejmuj,urodzisz wtedy zdrowe dziecko.... Eh...

Gość gość
i z 1.5 paczki zwieksz na wiecej abys sie nie stresowała w czasie ciąży

Gość gość
Odpowiedz brzmi ;Nie,i nie igraj ze zdrowiem własnego dziecka.Ja urodziłam dwoje dzieci i za każdym razem w dniu zrobionego testu,wyrzucalam papierosy i naprawdę nie zapalilam

Gość gość
Sama byłam nałogowym palaczem,gdy się dowiedziałam o ciąży to od razu przerzuciłam się na R1 paczkę miałam na jakieś 3 dni,paliłam je w sumie do 10 tygodnia potem rzuciłam na szlag,pozbyłam się wszystkiego,fajek,popielniczek,zapalniczek i wytrzymałam teraz jestem 3 miesiące po porodzie i jeszcze nie zapaliłam normalnego papierosa a nie karmię,Tobie na pewno też się uda,pomyśl o dzieciątku w kłębie dymu zaraz Ci się odechcę,życzę powodzenia

Gość gość
Oczywiście ze pal fajeczki przeciez to samo zdrowie a potem jeszcze piwkiem popij. Co za pop*****leńcy tu piszą.

Gość gość
pustak

Gość gość
Głupszego pytania zadać nie mogłaś :D co za pusta baba

Gość gość
oczywięcie tylko teraz powinnaś zwiększyć ilość bo przecież dziecku też potrzeba substancji smolisych

Gość gość
ja też, w od dnia zrobienia testu nie zapaliłam ani jednego papierosa. Przed ciążą paliłam tak pół paczki dziennie.. Jestem ponad 3 miesiące po porodzie i nie zapaliłam ani jednego i już nie zapale, bo nie dobrze mi jak czuje smród papierosów. Ciąża wyrwała mnie z nałogu hehe. Mam zdrowe dziecko i to najważniejsze nie darowałabym sobie gdybym paliła i z dzieckiem byłoby cos nie tak... Przemyśl to