Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do panów. jak pokazujecie kobiecie ze wam sie podoba

Polecane posty

Gość gość

mile widziane odpowiedzi osób nieśmialych. jak się wtedy zachowujecie?

Gość gość
jak się wtedy zachowujecie? x ide na prostytutke ulżyć sobie i jak ją dymam od tylu to wyobrażam sobie że jest to ta dziewczyna która mi się podoba

Gość gość
dymaj dymaj aż do wydymania Aids ******chu

Gość gość
Maćku B - nie próbujesz nic zagdać?

Gość gość
a skad oa ma wtedy wiedziec ze robisz to bo Ci się podoba a nie np z grzeczności ?

Gość gość
meżczzyni nie mają uczuć jak kobiety , tu jest problem

Gość gość
takim sposobem ona nie ma szans, aby sie o tym dowiedzieć

Gość gość
Mam znajomego który jest do mnie bardzo miły i uprzejmy, aż za bardzo. Często się we mnie wpatruje dlatego zastanawiam się nad tym jakie może mieć intencje, dlatego pytam

Gość o_to_ja
Jest wiele elementów - przyglądam się, zagaduję, szukam kontaktu, flirtuję, uśmiecham się, pomagam przy byle okazji, proponuje spotkanie. Zawsze zauważam nawą fryzurę czy makijaż, a pozniej subtelnie daje znać że mi się podoba, jeżeli tak jest.... taki małych sygnałów jest tysiące - kontakt wzrokowy, uśmiech, postawa, sposób siedzenia - mowa ciała dużo oddaje ale trzeba umieć ją czytać

Gość gość
chodzi o to że gdy był taki uprzejmy ja odwzajemniam się tym samym a nawet zagdałam juz ze 3 razy o jakąś błachostkę uśmiechając się rpzy tym więc zapaliłam mu zielone światło. Mimo tego nie zrobił nic więcej ograniczamy się teraz do wymiany 3 zdan na tydzień. Zaczyna mnie to męczyć bo wpatruje się we mnie nachalnie i wydaje mi się ze może go to dobrze bawić. A ja mam 28 lat i nie w głowie mi zabawy w kotka i myszke

Gość gość
przestancie sie juz kompromitowac jacy to wy nie jesteście

Gość o_to_ja
sorry, ale mnie ubawilaś tym tekstem o swoim wieku. 28 lat to juz chyba jakas starość :D. a tak poważnie, jeżeli też ci się podoba to może taj mu jakiś wyraźny znak - np jakaś wspólna biurowa kawa. jak przyjdzie zaproponuj - powiedz ze akurat robisz i zapytaj czy tez chce. jak rozmowa będzie sie kleila to na koniec powiedz ze czekasz rewanz przy jego ekspresie, bo jestes ciekawa czy potrafi go obslugiwać :)

Gość gość
jest mi troche głupio zaproponować mu kawe skoro juz zagdałam, myślałam że tym razem on to zrobi. owszem rozmawiamy ale straciłam już rozeznanie czy mu się podobam

Gość gość
Patrze się i czekam na jej ruch

Gość o_to_ja
no więc nie myśl tym w kółko tylko pozwól rozwianąć się sytuacji. nawet jeżeli się okaze ze chlopak sie na chwile zagalopowal, wyslal nie takie sygnaly jak chcial i odmowi ci tej kawy. to co się stanie? myslisz ze opoblikuje ta wiadomosc na jakims firmowym fb? cos z naglowkiem -'yeaaaah, zaproponowala mi kawe - mialem ja" czemu ludzie tak panicznie boją się prostych dzialan kiedy ktos im się podoba?

Gość gość
zdarzało mi się w życiu odtracenie ze strony faceta, głupie uczucie. każdy kto przeżył coś takiego podświadomie unika takich sytuacji.

Gość o_to_ja
mnie sie zdazylo odtracenie ze strony kobiety. i chyba jak zalozysz taki temat to zbierzesz kilkaset osob ktorym tez. wiec nie wiem czemu mial bym tu plakac - lajf is brutal :)

Gość gość
mi się wydaje że gdyby był zainteresowany to by gdzieś zaprosił

Gość gość
a] gość jest mi troche głupio zaproponować mu kawe skoro juz zagdałam, myślałam że tym razem on to zrobi. owszem rozmawiamy ale straciłam już rozeznanie czy mu się podobam 23.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Patrze się i czekam na jej ruch 23.03.14 [zgłoś do usunięcia] o_to_ja no więc nie myśl tym w kółko tylko pozwól rozwianąć się sytuacji. nawet jeżeli się okaze ze chlopak sie na chwile zagalopowal, wyslal nie takie sygnaly jak chcial i odmowi ci tej kawy. to co się stanie? myslisz ze opoblikuje ta wiadomosc na jakims firmowym fb? cos z naglowkiem -'yeaaaah, zaproponowala mi kawe - mialem ja" czemu ludzie tak panicznie boją się prostych dzialan kiedy ktos im się podoba? 23.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość zdarzało mi się w życiu odtracenie ze strony faceta, głupie uczucie. każdy kto przeżył coś takiego podświadomie unika takich sytuacji. 23.03.14 [zgłoś do usunięcia] o_to_ja mnie sie zdazylo odtracenie ze strony kobiety. i chyba jak zalozysz taki temat to zbierzesz kilkaset osob ktorym tez. wiec nie wiem czemu mial bym tu plakac - lajf is brutal usmiech.gif 23.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość mi się wydaje że gdyby był zainteresowany to by gdzieś zaprosił

Gość o_to_ja
no tak jak napisalas "wydaje ci się" - a roznie to moze być :) sam kiedys bylem bardzo zdziwiony ze pewna osoba ktora wpadla mi w oko w ogole mogla byc sama. dlugich kilka tyg trwalo nim przypadkiem wyszlo ze tak jest i dopiero wtedy gdzies zaprosilem :)