Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ta cała miłość to tylko masa bolu

Polecane posty

Gość gość

Trzeba być zimnym wyrachowanym, s*********m, całą prawda. Nigdy więcej.

Gość gość
I trzeba być zima suka bez serca bo faceci i tak nie doceniają gdy mają przy boku dobra, szanująca sie kobietę. Ot całą prawda.

Gość moglo byc gorzej
to prawda, im bardziej sie kobieta stara tym bardziej uwazaja ze wszystko im sie nalezy i przestaja cokolwiek doceniac

Gość gość
to wszystko prawda,lepiej być zimną suką,te uczuciowe to dostają od życia po doopie ,że heja a 😍 to nie tylko ból,ale i masa innych pięknych doznań wartych nawet bólu.

Gość gość
Wszystkie podłapały ten tekst jak to się starały. Te co się starały tak, ale to samo powtarzają te królewny egoistki. Bardzo wygodne tłumaczenie, czy aby na pewno ? Pozdrowienia dla tych prawdziwych kobiet.

Gość moglo byc gorzej
Staralam sie, nie bede opowiadac jak bo po co. Uwazam ze bylam super. Mam wady jak kazdy, ale bardzo sie staralam zeby bylo fajnie byc ze mna. Zerwal, bo niby jednak stwierdzil ze nie kocha. Wrocil do bylej ktora niby zostawil. A ja sie dowiedzialam ze ona chyba o tym zostawieniu nie za bardzo wiedziala...

Gość gość
"Wszystkie podłapały ten tekst jak to się starały. Te co się starały tak, ale to samo powtarzają te królewny egoistki. Bardzo wygodne tłumaczenie, czy aby na pewno ? Pozdrowienia dla tych prawdziwych kobiet." ja tam się nie starałam,tylko podałam moje serce na dłoni i wierzyłam w każde słowo,którym byłam karmiona,tylko ,że za moimi plecami to pan i władca miał jakiś inny pomysł na siebie i życie,i nie musiał serwować mi kłamstw ,wystarczyło tylko powiedzieć,ze to taka zabawa,moim kosztem i kosztem moich uczuć,i żebym sobie zbyt wiele nie wyobrażała,choc nic sobie nie wyobrażałam,myślałam,ze może być szczerze,prosto i tak normalnie,ale ileż można... nigdy nie pozwolę,na brak szacunku wobec mnie,nigdy!bo w żaden sposób na to nie zasłużyłam,a to jak robią inne kobiety mnie nie interesuje,,ja nie jestem tymi kobietami,tylko sobą,i nikt mnei nie będzie oceniał przez pryzmat innej kobiety

Gość gość
Przykro, że ci nie wyszło, może innym razem.