Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sexamator222

Sex wspomnienia z minionego weekendu

Polecane posty

Gość Sexamator222

Ja ze swoją myszką mialem sex w autku w strugach deszczu bardzo mnie to nakręcało. Kochaliśmy się na jeźdźca i na pieska. Zaparowane szyby.... Super

Gość gość
?

Gość gość
Farciarz, Nie mam tak dużego auta, żeby całą kamasutrę w nim przerobić. I w weekend wiosna na całego więc nawet szyb nie dałoby się zaparować.

Gość Tak z ciekawości
Tak z ciekawości. W jakim aucie to robiliście?

Gość gość
W zeszły weekend postanowiłem zasmakować zoofilii. Posmarowałem k****a miodem, żeby zwabić psa. On go lizał szorstkim językiem. Później wpadłem na pomysł, że włożę słoik do d**y. Niestety utknął. Musiałem wessać go sraką. Po 30 minutach wyplułem go i zesrałem się.

Gość Sexamator222
Myszka ma na imię Olivier i strasznie lubi robić mi bagietę. O piesku w samochodzie już wspominałem.

Gość gość
Ktoś ma ochotę na wirtualną erotyczną zabawę? Witam Odważana i bezpruderyjna - Joanna 20 latek. Tutaj znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.co.pl/6.html - Gwarantuje super rozkosz i moc podniecającej zabawy! Zapraszam na sex pokazy skype, sex telefon, cybersex, sex fotki i sex filmiki Zrobimy to wspólnie i niegrzecznie

Gość gość
Jestem taka napalona...prosze zadzwon do mnie mam chcice wejdz na strone http://sextelefon.ovh/ i znajdz swoją Anię i dzwon chcę poczuć cię w sobie już teraz!!!!