Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Prosze że by mi jakaś kobieta moze wytłumaczyła co to jest to Gender

Polecane posty

Gość gość
niech ci głosy powiedzą geju

Gość THE_MO_krata
w najogolniejszym znaczeniu biskupi sa przeciwni zachowaniu, ze jak ci facet zaczyna fikac i wlazic na leb wykorzystujac swoja dominujaca pozycje w stadzie to dajesz mu w pysk

gender to prawo zachowywania się jak druga płeć, czemu biskupi są przeciwni, ponieważ facet nie powinien w kiecce łazić

Gość gość
lubie lizac X0

Gość gość
no właśnie ja też nie do końca wiem co to jest to "gender" bo raz mi w telewizji pokazują "genderowe" przedszkole gdzie chłopców przebierają w sukienki a za chwilę pani filozofowa środa mówi że przebieranie się mężczyzn w sukienki to wcale gender nie jest.

Gość gość
Gender to odwrócenie ról płciowych - kobieta przyczepia sobie penisa i kopuluje analnie z facetem. Ale generalnie to dażenie do tego, żeby wiekszość związków była jednopłciowych. Elity uważają, że ziemia jest przeludniona i trzeba ograniczyc populację. Gender to jedna z metod ograniczenia przyrostu naturalnego. Wiekszość młodych ludzi w Europie ma już mózgi przeżarte gender, stad przyrost naturalny wśród rdzennych Europejczyków praktycznie nie istnieje.

Gość gość
zrob sobie stadko dzieciakow i zacznij zachowywac sie jak baba zeby nie powiedziec jak p***a to zobaczysz w praktyce ze gender to samo dobro