Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rakietaeeee

Przyjazniłybyscie sie z dziewczyną, ktora jest kochanka żonatego faceta

Polecane posty

Gość rakietaeeee

Mimo, ze miałybyście same męża, czy przyjazniłybyście się z laską, ktora jest kochanką żonatego faceta. Tłumaczenia ma jak każda, ze sie w nim zakochała, ze miłośc nie wybiera . Z tym , że mały szczegół to jest to, że on jest mega bogaty, nadziany, a ona lubi zakupy.Ja mam meża i sobie nie wyobrazam , kontynuowac z nia znajomosc, dla mnie to co ona robi nie jest oki dla jego żony. Zrywam z nią znajomosc.Tak po trochu daje do zrozumienia, ze ona nie wyznaje tych samych zasad i wartosci co ja i ze jestesmy obie z innej bajki. Nie bede jej moralizowac nawracac, bo ona jest osobą dorosła, ale nie chce by moje dzieci były swiadkami ich schadzek u nas. Chciała go do nas zaprosic, nie zgodziłam się. Raz byli u nas razem, to do niego żona zadzwoniła i udawał i kłamał, ze jest na jakimś biznesowym spotkaniu. Dla mnie nie do pomyslenia. Najgorsze, ze mój mąż ich polubił, a ten kochaś to jest jego znajomy z pracy.....

Gość rakietaeeee
i okazuje , się ze ten znajomy z pracy to jakaś szycha, od ktorego zalezy czy moj mąż będzie miał podzlecenia, bo ma swoją firmę i powiedział mi, ze powinniśmy ich czesciej zapraszac, to bedziemy miec wiecej zleceń, a dla mnie takie cos jest nie moralne, a mojego męza uwazam, za fałśzywego lisa , przy mnie mowi co innego, przy nich PODLIZUJE SIE IM NIEMIŁOŚIERNIE, a moje zdanie sie nie liczy, poza tym są prymitywni, mówią tylko o ******iu i seksie ,jego kumpel z praca i ta moja znajoma , a ich zarty polegaja na naśmiewaniu sie z innych, a on uwaza się, ze jest silny bo chodzi na polowania i strzela do zwierzyny, tak samo mowi, o swojej lasce czyli mojej znajomej, ze jest silna laska i wspaniała, bo mimo, ze w pracy plotkowali o jej romansie z nim , to ona wytrwała i sie nie poddała ...normalnie jak w Jagnie, dla mnie oni obydwoje są słabi