Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysokie dziewczyny są brzydkie.

Polecane posty

Gość gość

Ja jestem bardzo wysoka mam 173 cm wzrostu z tego powodu chce : - zmienić płeć - zostać homo - wyjechać do Holandii bo tam są wysocy ludzie - skróć kręgosłup o 5 cm (można ale nielegalnie, legalnie tylko w czasie choroby) Bóg jest dla mnie ważny dlatego przejdę na protestantyzm bo tam to nie jest grzechem być może tu też nie jeśli spełni się jakieś warunki.

Gość gość
walnij sobie w łeb najlepiej rozumiem jeszcze jakbyś miała 202 cm wiec: 1) nie jesteś wysoka - wysokie kobiety to 180+ 2) pewnie jesteś płytka skoro tak istotny jest dla ciebie wzrost 3) jesteś gruba lub masz inną ważniejszą wadę z którą nic nie robisz i to jest twój prawdziwy problem 4) non stop marudzisz odstraszając ludzi tym 5) NAJBARDZIEJ PRAWDOPODOBNE JESTEŚ Z GIMBAZY I TWORZYSZ GŁUPIE WĄTKI ZAMIAST IŚĆ SPAĆ - ROBISZ PROWOKACJE Rada: IDŹ SPAĆ

Gość gość
dorzucam 6) masz bujną wyobraźnie Rada: realizuj swój potencjał twórczy inaczej zacznij pisać książki albo fanfiction jakieś cokolwiek

Gość gość
i rada SIÓDMA - zrób testy na różne narkotyki w moczu - jeśli wynik negatywny patrz punkt 8 punkt 8- JEŚLI ŻADNE Z PUNKTÓW SIĘ NIE ZGADZAJĄ IDŹ SPAĆ A JUTRO RANO POWIEDZ MAMIE ŻE MUSISZ IŚĆ DO PSYCHIATRY - i to jest pilniejsze od twojej gimbudy !!!!

Gość gość
Jesteś zaledwie średniego wzrostu. Ale do Holandii możesz jechać, moja znajoma ma 182 i tam jest i mówi, że faceci wysocy i przystojni, także polecam.

Gość gość
Nie jestem płytka i gruba może jestem trochę pesymistką muszę to zmienić i to niestety nie jest prowokacja :-(. Boje się że wszystkie wysokie dziewczyny pojechały do Holandii i dla mnie nie będzie już Holendra ewentualnie Holenderki to może warto jechać do Norwegi, Szwecji tam też są wysocy a może do Hiszpani oni są tak wysocy jak Polacy lubią jasnookie blondynki ja taka jestem a może jakaś Hiszpanka się we mnie zakocha one są piękne oni Hiszpanie też Grecy też ok itd

Gość gość
dziękuje wszystkim za pomoc jeśli chcecie to piszcie jeszcze, w Holandi chyba da się po angielskiu doigadać i norwegi a anglicy chyba są tacy jak polacy jeślic hodzi o wzrost

Gość gość
jestes pesymistka i to chyba troche niz bardziej niewiem ile masz lat pewnie jestes bardzo mloda jabym z dziewczyna co wymysla sobie problemy niewytrzymal - zapisz sie na jakis taniec cos takiego.znajdz jakas pasje moze poczujesz sie lepiej ze soba

Gość lIlIIlI
Jak długie masz nogi?

Gość gość
173cm to wysoka? Moze nie niska ale do zyrafy do ci daleko.

Gość gość
Co na to wszystko psychiatra? Jakieś leki ci się skończyły? Może czas wykupić nowe... Po pierwsze - idź się leczyć jeśli jeszcze tego nie robisz, ewentualnie najpierw dorośnij i zmądrzej a potem pogadamy. Skoro masz 173 cm to wcale nie jesteś taka wysoka, nawet na modelkę za mało w wielu agencjach... Nawet moja mama ma więcej od ciebie, więc znajdź siebie jakieś sensowne zajęcie zamiast wynajdywać sobie kosmiczne problemy.

Gość gość
Tak, wysokie Polki non stop całymi stadami emigrują wyrywać wysokich Holendrów, więc dla ciebie z pewnością już nie wystarczy. Tak, Hiszpanie lubią blondynki, podobnie jak połowa tego świata... (oprócz drugiej połowy świata która lubi brunetki...). Tak, masz szanse, jedź do Hiszpanii, zmień płeć, zapuść wąsik ala Zorro, ufarbuj się na czarno i na pewno wyrwiesz jakąś super Hiszpankę... na takiego amanta 173 rodem z Polski każda poleci... Buena suerte! Adios!

Gość gość
Trzy razy TAK, przechodzisz dalej!

Gość gość
ja mam 175 cm i co z tego że jestem ładna skoro mam wzrost faceta...:( przerąbane:(

Gość gość
Pewnie bo male jest piekne ;)

Gość prawictwo pospolite128
najwazniejsze sa proporcje

Gość gość
Duże jest piękne a małe najwyżej kochane ;)

Gość gość
każda potwora... to nie koniec świata, są jeszcze wyższe i nie narzekają

my faceci zwracamy uwage na waszą budowe ( zwlaszcza tyłek jest najwazniejszy ) .. wzrost nie jest istotny

oczywiscie sa tacy ktorym podobają sie silikony , a tyłek nie ma znaczenia . Ale oni się nie znają..

Gość gość
ja mam 174 cm, rok temu skończyła terapię z powodu ogromnych kompleksów na punkcie mojego wzrostu- zamknęłam się w sobie, nie wychodziłam z domu, czułam się "inna", jak gigant, nie czułam się kobietą. Wysoki wzrost u kobiet to przekleństwo.

Gość gość
A jednak psychiatra kłania się zarówno autorce, jak i tej nade mną:/ .Dobrze ktoś tam wyżej napisał, że zapewne jesteście brzydkie, grube, może zezowate, łyse, albo szczerbate i przez to zrzucacie wszystko na wzrost, który -notabene, jest naprawdę ok. Ja mam 179cm i żadnych kompleksów, jeśli chodzi o wzrost! Jeśli się komuś nie podoba, niech nie patrzy. Do tego chodzę na 8cm-owych obcasach i jest z***biście!:D. A wy...jesteście ofiarami losu i tyle w tym temacie!:o🖐️))

Gość gość
choćby laska była nie wiem jak śliczna to wysoki wzrost ujmuje jej bardzo. A dlaczego? bo wysokie z reguły mają figurę modelki czyli mają mało obfite kształty.. a to nie jest sexy

Gość gość
ale p*********e od rzeczy, moja koleżanka ma ok. 175 cm i jest prześliczna, wysoki wzrost dodaje jej uroku, faceci za nią latają, nikt nigdy nie nazwał jej gigantem, brzydką albo żyrafą

Gość gość
a ja mam 162-163 i czuje sie jak krasnoludek :/

Gość gość
ja tez mam 173 i to uwielbiam ! :D w ogole co za debilny wątek , jest duzo pieknych wyzszych od nas dziewczyn ... OGlądnij sobie jakikolwiek pokaz victoria secret ;)

Gość gość
+ mam bardzo kobiece kształty , szerokie biodra , tyłek jest , piersi są :D więc wypraszam sobie