Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabie oczko

Jak długo trwa zabkowanie u dzieci

Polecane posty

Gość zabie oczko

tak mniej wiecej....ile u Was trwało? Mój zaczął od 3 dni i strasznie to znosi , nie chce jesć ,w nocy nie może spać , tylko płacze i marudzi....koszmar

Gość jesli nie chcesz mojej zguby
a dziecie jak je to opuszcza dolna szczeka czy tylko podnosi gorna? :P, :P, :P

Gość gość
po niecałych 3 miesiącach córce wyszły pierwsze zabki. Te pierwsze 3 tyg były najgorsze, póxnij był już spokój. A miesiąc przed pojawieniem się ząbków nic jej nie bolało. Teraz znowu ja bola górne dziąsła...ehhh polecam calgel

Gość gość
córka 4 miesiące zaczęło sie ząbkowanie 1 ząbek wiek 6 miesięcy żeby ząbek sie przebił przez dziąsła to 2 miesiące czekaliśmy zakończenie ząbkowania 22 miesiące córce po 4 na raz wychodziły...

Gość gość
Calgel to badziew jeszcze w składzie ma alkohol ja polecam Camilie

Gość przy pierwszym dziecku
trwa tak dkugo az ząbki wyjda, to chyba jasne. Po 3 dniach jestes zmeczona ? to jak wytrzymasz kolejne póltora roku

Gość gość
U mojego to wyglądało tak, że na samym początku listopada zaczęły wychodzić pierwsze dwa i trwało to może tydzień, ale tylko pierwsze 2 noce były niespokojne. Potem była duża przerwa, nic się nie działo i w połowie lutego gr***nęły najpierw kolejne dwa a tydzień potem reszta. Ale była gorączka kilka dni i w ogóle cały miesiąc z życia wyjęty :P Za to teraz ma już 8 ząbków, więc może na jakiś czas będzie spokój ;)