Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd miałam wiedzieć

Polecane posty

Gość gość

Zakochałam się. Ot tak, po prostu. Chłopak fajny, przystojny, wysportowany, gentleman. Można by rzec-ideał. Od początku wiedziałam, że nic z tego nie będzie-on ma dziewczynę, a ja nie chce nikomu wchodzić z buciorami w życie. Fakt, że myślę o nim cały czas i pogrążam się w marzeniach, ale tyle mi pozostało:) i ostatnio się dowiedziałam od brata jego dziewczyny rzeczy, która mnie zwaliła z nóg:) on jest gejem. Dziewczynę ma "dla niepoznaki", żeby ludzie nie gadali, rodzice się nie czepiali (mieszka w małym mieście). Nie znam żadnego geja, wyobrażałam sobie takiego chłopca w obcisłych spodniach z wypielęgnowanymi paznokietkami... W życiu nie spodziewałabym się, że on może być homoseksualny. Nic na to nie wskazywało. Jestem w szoku.

Gość gość
Może ci po prostu nasciemnial ten brat, bo widzial ze lecisz na chlopaka jego siostry? hmmm?

Gość gość
Nie. Między nimi jest czysty układ. On ma firmę, dużo zarabia, jej jest z tym wygodnie-nie musi się o nic martwić, on za wszystko płaci, wszystko jej kupuje. Za to ona przymyka oko na jego "wypady z kolegą" i stwarza pozory przed całym światem. Ale to dziwne wszystko... Chciałam się wygadać:)