Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolaaa27

wykorzystywanie seksualne przez szefa

Polecane posty

Mam 27 lat. 2 late temu skończyłam studia. Nie mogłam znaleść pracy, ale w końcu mi się udało. Wszystko byłoby dobrze gdyby nie szef :( Po dość krótkim czasie na osobności zaczął mnie bardzo komplementować, opowiadał głupie "świńskie" żarty :o On na 43 lata, żone i 3 dzieci :O Potem posuwał się coraz dalej :( Łapał mnie za pośladki, kazał zostawać po godzinach. Miesiąc temu pocałował mnie i złapał za piersi :O, a ja nic za bardzo nie zrobiłam bo mnie wryło, ale prosiłam żeby przestał :O Mówił że na moje miejsce jest pełno kandydatek i powinnam mu się odwdzięczyć i być bardziej miła, a jak nie to droga wolna. A ja nie moge rzucić tej pracy bo mam kredyt i problemy finansowe :(

Gość gość
smutne ale typowe wszyscy pracodawcy i przelozeni to s*******e wobec pracownic

Gość gość
to pokaż mu cipkę, na pewno będzie zadowolony.

Gość gość
przestało mu wystarczać obmacywanie mnie :( chce się spotkać po pracy w wiadomym celu :O Ale chyba zacisne zęby i zrobie to. Musze bo nie mam wyjścia :(

Gość Staszek91
@gość Przestań pieprzyć bzdury, bezrobotny ciulu! PROWO i pisanie darmowego scenariusza do jednego z paradokumentów polsatowskich :O

Gość gość
jeśli to prawda to popierwsze trzeba ci powiedzieć wprost i dobitnie - jesteś głupia! ja na twoim miejscu kupiłbym sobie za 300-400zł okulary z wbudowaną kamerą (jest tak wbudowana ze tego w ogóle nie widać i nikt sie nie skapnie) i nagrałbym kilka takich scenek i potem to ja bym tego szefuńcia szantażował buahahahaaha :D By mi ciul jeden musiał bulić co miesiąc 1000-1500zł za trzymanie języka za zębami, ale to nie wszystko! musiałby być też milutki jak potulny baranek i dawać mniej zadań w pracy haha :D a jak nie to rozsyłam to po telewizjach, internetach i do inspekcji pracy :)

to nie jest prowo. Chciałaby żeby było :( po prostu nie mam o tym komu powiedzieć i napisałam tutaj. Boje się go on jest bardzo bogaty może mnie zniszczyć. NIe chce tego nagłaśniać i sie poniżać. To nie jest wszystko takie proste :(

Gość gość
współczuje. Mnie też wykorzystywał szef. Odeszłam po roku, ale zryło mi to psyche

Gość gość
ja ze swoim szefem sypiam :)

Gość gość
daj mu sie przeleciec raz w tygodniu za premie itd bedziesz miec super orgazm i super wyplate a on bedzie dla ciebie mily :)

Gość gość
Dlaczego SZEFOWIE mają się czuć bezkarni??? Spotkałabym się w wiadomym celu ale informując o tym POLICJE. Nakryli by go na gorącym uczynku !!! Dlaczego my kobiety mamy być w ten obrzydliwy sposób wykorzystywane w pracy ??? Nagrać go ukrytą kamerą. Poszłabym do detektywa i poprosiła o pomoc.

ale ja mam duże zobowiązania finansowe, kredyt. nIe chce wylądować pod mostem. On mi daje premie, ostatnio dał biżuterie którą sprzedalam. Lepiej mi sie powodzi. A tak to zostane bez pracy i kasy. Chyba musze zacisnąć zęby i na razie nic nie robić...

ale ja mam duże zobowiązania finansowe, kredyt. nIe chce wylądować pod mostem. On mi daje premie, ostatnio dał biżuterie którą sprzedalam. Lepiej mi sie powodzi. A tak to zostane bez pracy i kasy. Chyba musze zacisnąć zęby i na razie nic nie robić...

Gość Blondii218
Kobieto chcesz znaleźć jakieś rozwiązanie,ale z drugiej strony nie... znalazłabyś napewno inną prace. Czemu on ma ci robić takie ochydne rzeczy. Szanuj siebie nie dla pieniędzy nie to w życiu jest najważniejsze a on pewnie się z ciebie smieje ze jestes naiwna :D

Gość gość
Blondi - to jest temat z 2014 r