Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CeraNaZdjęciach

Cera na zdjęciach a w lustrze gdzie jest prawdziwa

Polecane posty

Gość CeraNaZdjęciach

Witajcie wiadomo, że na zdjęciach wychodzimy tak jak w rzeczywistości wyglądamy (chociaż nie zawsze, ale to chyba jeśli chodzi o osoby niefotogeniczne, np, mój tata na zdjęciach wygląda z 10 lat starzej niż jak wygląda w rzeczywistości). Sprawa jest taka, że nie chodzi mi o nasz wygląd itd, ale o trądzik, cere. U mnie w lustrze cera wygląda tak jako tako, jeśli chodzi o to co wcześniej w tym lustrze widziałem. Zdjęć jakoś tak nigdy nie robiłem sobie, przynajmniej z bliska, bo wiadomo jakaś impreza czy coś to zdjęcia zawsze są. Ostatnio coś mnie tknęło, zrobiłem foto na wyciągnięcie ręki, może bliżej i się przeraziłem. Cera wygląda na zdjęciu strasznie, wręcz całe boki są w krostach, przebarwieniach i to mocno czerwone i nasilone. Nie znam się na robieniu zdjęć, może to ważne - było pochmurno, zdjęcie robione przy oknie w trybie zachmurzenie, 8 megapikseli. W lustrze nie widzę przynajmniej połowy tych niedoskonałości, które wykazało to zdjęcie i wszystko jest o wiele bledsze. Szczególnie rano jak wstanę to wygląda to tak, że jestem zadowolony (wiadomo, przez noc cera odpoczęła itd to i lepiej to wygląda niż za dnia). Tak więc co oddaje rzeczywistość cerze ? Lustro, na które patrzę, czy zdjęcia ? Najlepiej chyba będzie pokazać jakiejś osobie te zdjęcie, może dermatologowi jak pójdę do niego i się spytać czy tak rzeczywiście wygląda moja cera czy nie. Może jednak Wy macie jakieś spostrzeżenia, doświadczenia z tym, bądź wiedze fotograficzną itd i mi udzielicie odpowiedzi.

Gość gość
Zdjęcia zazwyczaj kłamią więc nie martw się