Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebna pomoc na targi ekologiczne!!

Polecane posty

Gość gość

proszę o pomoc.. jesteśmy firmą która chce sie wystawic na targach ekologii i zaprezentować nasze przemysłowe rozwiązania do domu M4 na segregacje smieci, chodzi o taką segregacje smieci małych rodzin, mamy roznego rodzaju pojemniki, wiadra z przedziałkami, kosze na szafy itp. Wszystko jest przeznaczone na segregacje odpadow jak zorganizowac stoisko targowe ktore prezentowało by nasza ofertę tak aby przyciagnac klientow i aby od razu z daleka było widac o co chodzi, macie jakies ciekawe pomysły:)??

Gość gość
duży fiuuut na stole :)

Gość gość
NIgdy nie byliście na Targach? Produkujecie rzeczy i nie wiecie jak je sprzedać konsumentom? Dziwna firma. Ustawić te kosze czy co tam tak aby ludzie widzieli do czego te "cuda" służą. Jeżeli coś do szafy, to trzeba postawić szafę, kosze ustawić tak aby było wiadomo w jakim kontekście się znajdują co do reszty mebli (wizualne porównanie). Meble mogą reprezentować pudełka tekturowe czy duży rozwieszony plakat a pod nim, czy przy nim owe "cudo". Ludzie nie mają wyobraźni i mogą nic nie kupić bo nie mają porównania jak by to u nich w mieszkaniu wyglądało i czy by się zmieściło w danym pomieszczeniu. Do tego, nie zagracać aranżacje niepotrzebnymi sztucznymi drzewkami czy innymi pierdołami. Witać każdego z dużym uśmiechem. Być przygotowanym odpowiedzieć na wszelkie pytania. Do tego jakiś mały bajer w ramach podziękowania za zaglądnięcie do kramu (długopis, ołówek, magnet itp z wydrukowanym waszą nazwą firmy, telefon i stronki internetowej)

Gość gość
dzieki

Gość gość
Żeby zorganizowac fajne i przyciągające stoisko najlepiej zglosić się do firmy, która takimi rzeczami sie zajmuje, np. http://www.art-co.com.pl/ świadczy takie usługi - projektują i buduja bardzo profesjonalne stoiska.

Gość gość
Udział firmy w targach to zawsze duze wyzwanie i jesli wczesniej tego nie robili, to bardzo slusznie, ze szukaja rady kogo bardziej doswiadczonego! No sorry, ale nikt nie jest alfa i omega, chyba, ze Ty akurat jestes. Wg mnie robiac to pierwszy raz, wlasnie nalezy zasiegnac opinii, albo wynajac firme, ktora sie tym zajmuje (osobiscie wspolpracuje z http://www.aastudio.com.pl/pol/studio_targow.html i moge ich akurat polecic). Potem jak juz zobacza co i jak to bedzie latwiej o wiele.Przed wszystkim musicie miec artykuly reklamowe, cukierki i najlepiej ladne kobiety, reszta sie pokula. :) Co do stoiska to mi z segrgacja kojarza sie 3 kolory - zielony, zolty i niebieski i powinniscie miec lade, ktora z boku bedzie wlasnie w tych kolorach, zeby z daleka bylo ja widac.

Gość gość
Ekologia sama w sobie powinna przyciągać...

>>>Ekologia sama w sobie powinna przyciągać...<<< Jak naturalna, psia kupa :D, na wybetonowanym parkingu :D :D :D.

Gość gość
Ja korzystałam właśnie z pomocy www.art-co.com.pl kiedy wystawiałam się z moją firmą kosmetyczną. Kolejnym razem też skorzystałabym z ich usług. Są samodzielni, ale otwarci na wszelkie sugestie, świetnie się z nimi współpracuje, zlecenie wykonali rzetelnie, stanowisko prezentowało się atrakcyjnie. Wszystko dobrali idealnie, zgodnie z moją firmą.

Gość gość
My niebawem wystawiamy się na targach, zabieramy ze sobą duuużo krówek w obrandowanych papierkach ;) Wiem z autopsji, że goście lubią taki słodki poczęstunek. W zeszłym roku mieliśmy muffiny, ale cukierki lepiej się sprawdzają. Zamawiamy krówki od firmy www.majami.pl, jestem pewna, że będzie pysznie :)