Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miłość czy sex

Polecane posty

Gość gość

Witam. Moja historia jest dość dziwna i skomplikowana, wiem że posypią się i dobre i złe komentarze ale trudno zaryzykuje:) Otóż jestem z facetem ponad 4 lata w październiku bierzemy ślub ale jest jeden problem.Jeszcze rok temu jak o ślubie nie rozmawialiśmy w sprawach łóżkowych było super a teraz to po prostu masakra. Ja się staram noszę sexi bieliznę "migdlę" się do niego a on ma wszystko gdzieś. Już prawie 6 tygodni nic nie było. Jestem młodą kobietą i też mam swoję potrzeby. A jakiś czas temu przez przypadek poznałam bardzo fajnego chłopaka trochę starszego ode mnie ale prawi mi takie komplementy że miło a mój wogóle nic mi nie mówi nawet że mnie kocha to słyszę raz na ruski rok. Nie chcę go zdradzić ale przykro mi że on się tak zachowuję a rozmowy nic nie dają. Czy jest jakaś dziewczyna w takiej sytuacji i może coś poradzić, doradzić. Bo ja nie wiem jak mam doniego dotrzeć i mu wytłumaczyć żę bardzo go kocham i wogóle ale takie rzeczy jak chociażby głupie komplementy są dla kobiety bardzo ważne...

Gość gość
powiedz mu otwarcie co myslisz