Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie współczuję nieurodziwym osobom

Polecane posty

Gość gość

nie jest takich wiele, ale bywają. Jak takich widzę, to się zastanawiam, jak oni żyją. Te proste znajdują jakiś byle jakich mężów i desperatów, ale te inteligentniejsze mają przekichane po całości, tak mi się wydaje. Zaznaczam, że piszę o osobach serio brzydkich, nie przeciętnych/średnich. Dziś na jednym forum dziewczyna wrzucała swoje zdjęcia, to aż mnie zabolało - wygląda jak człowiek kciuk, autentycznie. Jej zupełnie nic nie pomoże. ale nie wrzucę zdjęcia, bo to nieładnie..

Gość gość
ja też im współczuje, szczegolnie osobom chorym jak ta Bogusia o ktorej tu pisza

Gość gość
Może oni uważają że wszystko jest ok

Gość gość
ale brak powodzenia i komentarze ludzi pewnie też im dają do myślenia. Dzisiaj ludzie są bezczelni

Gość gość
Faceci mają inaczej, nie oszukujmy się. Brzydki facet będzie miał troszkę lepiej niż brzydka kobieta, jeśli będzie pewny siebie i zaradny. to od kobiet się wymaga urody najbardziej

Gość gość
A ja wspolczuja takim madrym i na pewno pieknym jak Ty ze maja taki mundry sposób oceniania ludzi . Jak to sie dzieje ze te piekne zamiast w objeciach partnera pisza na kafe :-P

Gość gość
Napisałam gdzieś, że jestem piękna? Nie, jestem przeciętna. Ja nie oceniam ludzi w taki sposób. Tylko po prostu mnie zastanawia, jak oni żyją i czy dają sobie w życiu radę.

ja im nie współczuję, to co nie choroba. tym co zakładają tematy, że wygląd to problem współczuję braku mózgu

Gość gość
To przeczytaj swoj temat . Oceniasz i ponizasz ,jesteś bezczelna . Czy to ich wina ze tak wygladają ? Znam brzydkich ludzi ktorzy są piekni w srodku .Sa lubiani ,maja rodziny ,znajomych i nie placzą ze los ich nie obdarzył urodą bo maja dystans do siebie .

Gość gość
26.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Napisałam gdzieś, że jestem piękna? Nie, jestem przeciętna. Ja nie oceniam ludzi w taki sposób. Tylko po prostu mnie zastanawia, jak oni żyją i czy dają sobie w życiu radę. A jak mają sobie dawać radę, normalnie pracują, robią zakupy. Przecież to nie zombie ty myślisz w ogóle kobieto, czy jesteś aż tak płytka!

Gość gość
nie przesadzajcie, wygląd przeszkadza w znalezieniu partnera

Gość gość
Oczywiście że nie ich wina i oczywiście, że mogą byc wartościowi. Ale ja pytam glównie o kwestię znalazienia partnera, bo ludzie potrafią być wredni w dzisiejszych czasach i o to mi chodzi. szczególnie młode osoby - wiadomo jak to bywa.. Nastraszacie się tak, jakbym ja obrażała takie osoby.

Gość gość
Nawet urodziwe osoby maja cieżko i mogą byc tak niedowartościowane a społeczeństwo i tak będzie ich poniżać.

Gość gość
Przeciez napisałas ze znajdują desperatow i byle jakich mezow to po co pytasz jak lepiej wiesz ? Bossz co za czasy gdy ludzi ocenia sie po urodzie ? Dlatego tyle ludzi sobie nie daje rady w zyciu a z pryszcza robia dramat !!

Gość paskudnik1
jest ciężko, staram się jak najrzadziej z domu wychodzić, ale czasami muszę

Gość gość
A własnie ze sporo jest brzydkich kobiet .

Gość gość
chyba chciałęś powiedzieć przeciętnych... ale zauważylam że faceci nie rozróżniają tego lasek tak często, dzielą tylko na brzydkie i ładne. Ale żeby pomijać 3/4 społeczeństwa .. poza tym wielu z was porownuje laski bez albo z lekkim makijazem do wymalowanych dziuń i uważa że te bez makijażu wygladaja brzydko a kanony są teraz sztuczne, to nie jest prawda. makijaż podkręca urodę kobiet ale to nie jest prawda. więc nie można tego w ten sposób oceniać