Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie co mi kiedyś powiedział

Polecane posty

Gość gość

już teraz były, że: życie to nie pudełko czekoladek tylko beczka g***a. wtedy byliśmy razem, więc chyba nie był ze mną szczęśliwy. i on się jeszcze dziwi, że nie byłam nastawiona do niczego pozytywnie, no skoro mi takie rzeczy kładł do głowy to sorry... a jak ze mną zrywał to pisał, że nic się na to nie poradzi, że życie jest ujowe, że nie zawsze w życiu układa tak jakby się chciało. a teraz mi mówi, że mam iść na przód, bo jeśli się czegoś chce to się to zrobi. teraz właśnie mam mu ochotę odpisać, że kiedyś usłyszałam, że życie to nie pudełko czekoladek tylko beczka g***a i tego się trzymam, ciekawe czy by go zatkało. :O

Gość gość
Smutne

Gość gość
smutne to jest moje życie, a nawet mało powiedziane,że smutne...

Gość gość
W sumie miał rację, najważniejsze to aby nauczyć się w tym g****e pływać i nie pójść na dno.

Gość gość
no on to świetnie opanował, gorzej ze mną

Gość gość
chyba jeszczesie nie pozbieralas... coz rzucil cie facet, bolesne, ale kazdy to przechodzi..

Gość gość
niestety, ważne, że on sobie żyje szczęśliwy i ma juz mnie z głowy

Gość gość
Skąd ja to znam, to samo niedawno przechodziłem i wiesz co? Zmieniłem podejście do związków... teraz liczę się tylko ja, nikt inny. poznaj kogoś nowego, miłego, ciesz się życiem, baw się, rób to co lubisz i co sprawia Ci przyjemność, a były niech j***e się na twarz ;)

Gość gość
wiesz, to samo teraz myślę o związkach, ale jak narazie to każdy inny facet mnie brzydzi,więc nic z tego. zazdroszcze troche innym ludziom, jemu też, bo pewnie za jakis czas znajdzie znowu miłość życia i może to będzie ta jedyna w końcu, a może juz ją znalazł. a ja pewnie nie pokocham tak bardzo już

Gość gość
Ale ja nie karzę poznawać ci zaraz faceta do łóżka, poszukaj kumpla, przyjaciela z którym będziesz mogła wyjść, pogadać... wdawanie się w romanse w takim stanie może tylko pogorszyć sprawę. Zajmij się sobą, nie myśl o byłym bo nie warto, wiem że to trudne, ale wyjścia nie masz.

Gość gość
chciałabym jakiegoś kumpla, ale każdy od razu chce czegoś więcej...

Gość gość
To nie prawda że każdy facet chce od razu czegoś więcej, tak myślą tylko pustaki którzy szukają łatwego mechanicznego seksu.